Не изглежда кой знае колко по-различен, като гледам повечето е превод на статии. Шока и ужаса с го има но на друга тематика. Така като се замисля какъв процент биха били привлечени от смислени новини, може би само с голям екип, аз се опитах да намеря съмишленици, но не успях.От: Как Се Прави Мощен Блог В БГ!
Ясно скандала хваща окото....
Всъщност съществува блог, който "не прави от мохата слон", не пише за политика, а има 2000+ уникални посещения на ден. Това е блогът за мениджмънт и развитие novavizia.com .
Изхождайки от видяното там, вадя мнение, че такива резултати наистина са реалност.
Интересни предполагам зависи от вкуса, интересите и потребностите, но най-четени.... От целия списък прилично четени са само блоговете на Иво Минджев, психопата Спароток, сула.бг, мегавселена, обекти, тялото и уайфхак. От мен да мине "Война и кир" също. Другите са някакви световно неизвестни инфлуенсъри и др. модерни хорица, дето се борят за по 50 четения на преведените/спиннатите/преразказаните си материали от разните там американски инфлуенсърски-турбо куул-стартъп-уайфстайл-дзенбудистки-тотално не еднакви блогове.А тук съм пуснал една публикация с най-интересните и четени български блогове: https://www.avtora.com/nai-interesnite-i-populiarni-balgarski-blogove (не блогове на сайтове, а само блогове)