За бет има алтернативни адреси , които не са блокирани. За останалите с ВПН ще стане 100 %. Аз ползвам това - ExpressVPN цената е 100 долара на година. Линка е реферален , който се регистрира през него получава 30 дни безплатни бонус.
Баща ми играе в руски букита с бг карта.руските дали е проблем да се регистрираш с бг данни за банкови сметки
williamhill не е блокиран, но той не приема хора от България, така че и да влезеш и да не влезеш ако си само с българска кредтина карта гориш.
tipico приемат регистраци от 5-6 държави, така че ВПН за какво ти е?
Скоро няма да са само трима играчите на българският пазар (тези с лиценз имам предвид).
@D.Ivanov с повечето ще си имаш проблем с бг данни. Странно за какво са ти изброените букита?
Чудно как един от най-големите онлайн букмейкъри не може да покрие изискванията на България.... смешна история. Добре че имам акаунт там от преди забраната за нови регистрации...
Мога да ти покажа, един как избара 15К в евро за една вечер.аз не виждам разлика кой в крайна сметка ще ти вземе парите, така или иначе винаги парата отива при букмейкъра и духаш супата