Какво можеш (в смисъл за да ти дадат предложения как да изкараш тези пари, трябва да знаем какво можеш да правиш) ?Здравейте на 14 съм, и искам да изкарам някой друг лев,за да си изкарвам поне джобните сама. Предложете ми нещо,което би ми помогнало. Благодаря.
Това изобщо не са пречки. Даже са позитиви. Аман от фотогенични инфлуенсъри - с лопата да ги ринеш.Ако не си дебела, пъпчива или нефотогенична стани инуенсър в инстаграм или ютюб....
Сякаш Джорджано много много влиза в обратното.Ако не си дебела, пъпчива или нефотогенична стани инуенсър в инстаграм или ютюб. Не идва печалбата веднага, но пък не би трябвало да ти пречи на училище. Ако съчетаеш двете неща успешно, ще имаш джобни, в зависимост от това колко добре се развиват може и да разполагаш с по няколко минимални работни заплати на месец и след време с образованието което си избереш и не забравяш да завършиш ще имаш и истинска професия, ако тоя бизнес се разсъхне. Успех.
Точно в момента е пълно с промоутърки да знаешПо супермаркетите нали има разни малки момичета, дето предлагат да дегустираме сирене и кашкавал Не е много, ама е honest work
Точно в момента е пълно с промоутърки да знаеш
Тези дето нищо не могат - добавят съдържание - пишат статии, добавят ревюта, добавят продукти в магазини и т.н..
Явно ни най-малка идея си нямаш от писане на статии. Пробвай да пишеш СЕО статии, спазвайки всички правила за quality и да те видим
Много малко ги спазват, човек... SEO статиите - by default не стават, щото се пишат с цел SEO, а не да са интересни и в почти всички случаи човека дето ги пише си няма и идея от материята , за да може да напише качествен контент.
Ще ти дам и пример, имаш магазин за цветя да кажем, поръчваш статия от човек, който пише статии, а не е цветар, на тема, да кажем тайтъла и стронг думата са "доставка на цветя" . Статията която ще ти представят , ще е нещо такова:
"{Защо е важно да изберем| Най Добрия| Как да изберем } {сайт} за Доставка на Цветя}
И статията започва така: "В тази статия ще разберете как да поръчате цветя. Или - В тази статия ще разберете защо е важно да поръчате цветя. Нашият сайт се занимава с доставка на цветя. Тук може да разберете как да направите доставка на цветя. Цветята са много интересни. Доставката на цветя е много важна. - И като цяло 350 думи тъпотии, които човек наистина не би чел.