site:http://markovimaratonki.net/ "YOU MUST LOGIN FIRST."
Няма контакти , няма фирма, няма адрес и телефон за връзка не видях, всичко в магазина е реплики очевидно на тези цени няма как, но това е друга тема.
Важното е, че кърти серпове по сравнително конкурентни словосъчетания, а е даден за пример как не трябва да се оптимизира, сменете заглавието на "те така требе да се оптимизира"
Търсих анзук да е на сръбски ама не на сръбски било тренерка или нещо такова, на руски е костюм, явно неволна правописна грешка, ама и това не е болка за умиране случва се.
Но да отбележа нещо между другото. Навремето като си търсих майстори да ми оправят апартамента, така по първия класирал се на страницата. Така се набутах, че ви е бедна фантазията!!!!
Еее, ти пък, като, че ли не знаеш правилото?! Търсиш ли някакви майстори в Гугъл или нещо по работа, задължително пропускаш първата, даже и втората страница. От там нататък са сериозните, професионалистите.
Първата страница задължително е заета от някой "seo гуру, seo майстор...", който е взел пари на някой да му вдигне сайта на първо място, а бай Иван, който цял живот се е занимавал с това и си разбира от работата, няма пари да си вдигне сайта, не знае какво да направи, но си направил сайт, за да го откриват хората, чул, казали му, че така е модерно... . Говоря от опит!
Разбира ти главата от опит.
Ае, бегай у лево, и не се занимавай с мен. Няма какво да коментирам с теб, щом ти знаеш по-добре от мен какво ми се е случвало, още повече, и че обиждаш.