Понеже от моя отговор тръгна някакво неразбираемо за мен заяждане, ще си позволя да ти отговоря като те замоля да не се изказваш от позицията на вездесъща патила и препатила проектантка, инженерка, каквато си там, свързана със строителния бизнес.
Много ще е забавно, ако се окажеш като такъв първенец по страниците, да си била точно ти свързана с всичките ми главоболия.
Не знам кой до колко се занимава с оптимизация, но определено не съм търсила хамали и ВиК майстори, а хора за ремонт.
Вече съжалявам, че не наех строителна фирма с договор, но пусто нямах време за подписване и договаряне. Иначе така е, сериозните законни строителни фирми май не ги срещнах при търсенето.
Някакъв ЙОНКО за когото впоследствие разбира се намерих и десеторно отзиви и предупреждения, но беше късно.
Иронията е как после за довършителните работи се обадих на някакъв пич, който си беше лепнал обява и телефоните на спирка и ми свърши в пъи по-добра и по-евтина работа, че и до сега се виждаме в квартала и се поздравяваме. Няма оптимизации, няма гугъл.
Така или иначе, за да не се забива съвсем темата, ще отбележа, че вината си е изцяло моя и е хубаво с възможностите в Интернет да се проверява по-обстойно с кого си имаш работа.
Но акцента на темата е изключително интересен ... :clap: някой поръча ли си маркови маратонки? Хайде, че искам да видя дали е доволен и аз да се тунинговам с нещо марково 8)