Как да не си "горд" атакист с такъв вожд и антураж ...

От: Как да не си "горд" атакист с такъв вожд и антураж ...

http://www.peticiq.com/za-svalyane-na-imuniteta-na-volen-siderov

Бе той докара БСП и ДПС на власт , да окрадат една банка и после оставиха Герб пак да им оправят бакиите ти глупости говориш.
Волен освен на думи с нищо не е показал , че действително мисли за доброто на България.

Да, точно така стана, да знаеш, че и мармота, който завива шоколад си го пропуснал в изречението. Как да покаже, като никога не е управлявал? Винаги коалицията дпс+бсп+ герб връщат всичко, което прокарва като проектозакони.

От: От: Как да не си "горд" атакист с такъв вожд и антураж ...

Да, точно така стана, да знаеш, че и мармота, който завива шоколад си го пропуснал в изречението. Как да покаже, като никога не е управлявал? Винаги коалицията дпс+бсп+ герб връщат всичко, което прокарва като проектозакони.
До колкото си спомням коалицията беше бсп+дпс+атака допреди известно време.

Колко закона дпс+ бсп са приели на атака? колко пъти атака е гласувала заедно с дпс и бсп? Колко назначения имаха атака в управлението? Отговори и тогава ще говорим

Колко закона дпс+ бсп са приели на атака? колко пъти атака е гласувала заедно с дпс и бсп? Колко назначения имаха атака в управлението? Отговори и тогава ще говорим

Кой даде кворум за да се избере престъпната шайка на ДПС и БСП ???? То и затова процентите за Болния бяха около 10 , след като се продаде на крадливата шайка падна до 3..... следващия парламент я влезе , я не. Заблудените типове като теб са малко ....

Честито на Герб за победата на изборите!

Чакам ред да ми отговори, а такива зомбирани герберасти, дето са за белене и на прасетата ,да не ми репликират

Колко кмета имат Атака :D Болното човече да го затварят в лудницата . Ти като много го обичаш - с него!

ти герберче, от 2 години се славиш в тоз форум като най-големия простак и най-заблудения и зомбиран. Още помня как се изсра за орешарски нещо в темата на редрум за васил левски, после 3 страници пелтечеше, като те напсувахме на майка. Бил гербер щото бойко бил спирал бизнеса на бсп и далаверите на дпс - смешник

ти герберче, от 2 години се славиш в тоз форум като най-големия простак и най-заблудения и зомбиран. Още помня как се изсра за орешарски нещо в темата на редрум за васил левски, после 3 страници пелтечеше, като те напсувахме на майка

аххаха пелтечел съм - болен мозък си момче. Отивай в лудницата при твоя вожд да се лекувате - http://www.vesti.bg/bulgaria/incidenti/volen-siderov-nahlu-v-natfiz-6044380

За псувните отдавна трябваше да си забравил този форум. Все пак е вредно да се толерира поведение на ниско интелигентен циганин.

Викай частната линейка и да те води към лудницата, май ти си за там

Ходи се бий със студентите и ти - нали си верен атакист. Колко кмета имате на изборите ?
Целия форум ти се смее колко си заблуден , че подкрепяш ненормалния Волен ..... вече и 3 процента няма имате. Почвай да подкрепяш Местан - то и без това с Атака са едно котило....

герб + дпс е толкова явно, само ти не можеш да го видиш, парцал. Бойко по каъкв начин спря ДПС? Фирмите на дпс си работят, печелят поръчки, ДПС има хора назначения във властта, има областни началници на места, ДПС подкрепят ГЕРБ в повечето закони - айде отговори на това, смешник. Само ще кажа едно име - ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ - първи приятел на пеевски - вмомента министър на финансите.

http://www.mediapool.bg/gerb-nyama-da-pipa-kadrite-na-dps-v-administratsiyata-news229530.html

На мен ми е все тая от вашата коалиция - които и от вас смешни партиийки да сте на власт - промяна няма.

герб + дпс е толкова явно, само ти не можеш да го видиш, парцал. Бойко по каъкв начин спря ДПС? Фирмите на дпс си работят, печелят поръчки, ДПС има хора назначения във властта, има областни началници на места, ДПС подкрепят ГЕРБ в повечето закони - айде отговори на това, смешник. Само ще кажа едно име - ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ - първи приятел на пеевски - вмомента министър на финансите.

Все си мисля , че по времето на Герб не беше назначен Пеевски за шеф на ДАНС , ама може и да се бъркам - ти ще кажеш - все пак си атакист. Мразиш ДПС пък пляска за тях като бяха на власт с БСПто.... както казах пишман националист. Психично болните - вън от парламента и да им дават белите блузки с дългите ръкави.

Много бързо се организира соросоидна тълпа, сега този малумник, който го нападна и му разби лицето, а това го има на видео от НОВА, защото се виждаше на ЖИВО, мисля че беше полицай , с думите : ще те убия бе боклук http://www.blitz.bg/news/article/370604
Хайде да видим сега този дали ще бъде съден така както съдиха онзи, който нападна ахмед доган. Страшна телевизия БТВ И НОВА, дават онзи как го напада и Деница как плаче и викат - браво браво, от третия път успя - егати малумните телевизии.

Волен какво търсеше в НАТФИЗ първия път???? Провокации и цирк. Боклук долен!

А кой им гледа детето на БОлен и Гаджева??? Родители за пример!

Волен какво търсеше в НАТФИЗ първия път???? Провокации и цирк. Боклук долен!

Ти няма как да знаеш, щото не гледаш която медия трябва, аз няма да се занимавам да ти отговарям,

Ти няма как да знаеш, щото не гледаш която медия трябва, аз няма да се занимавам да ти отговарям,

ХХхахах сега гледах записа... "И като ми се откри отдясно" :lol::drama:

И определено НЕ Е ПОЛИЦАЙ ама, измислици да има..

Горе