upwork е екстра! но кво праим когато има 10к опитни лансери м?
Eвала, човек респект. Смятам, че от такива хора се нуждаем в БГ. Аз съм още на 6к earning ама другите ми работи изяждат много от времето ми. В коя ниша си? Да не правиш UI/UX desing ?Ставаме още по-опитни и си подбираме клиентите.
Фрийленсвам от 2 години, но имам и постоянна работа
Не знам каква работа да си избера. Идеи за нещо лесно?От: Как да получим първата си поръчка във freelancer.com
И аз да добавя нещо. Много трудно се започва от нулата в freelancer.com само с "бидване", така че от началото най-добре гледайте по-малките проекти. Намирате си по-малък и лесен проект, правите малко демо на проекта, пускате оферта с ниска цена и линк към демото на лично съобщение. Шанса ви е много, ама много по-голям да ви изберат. Аз започнах по този метод. На втория проект, в който участвах ме избраха заради демото. Беше конверсия PSD>HTML и човека си беше качил псд файла. Главно така действах до 4-5 тия проект, след това става по-лесно.
Това са сайтове ексклузивно за индийци и пакистанци.
Нямаш работа там по принцип но може да се пробваш ей така за е*авка с тамошните "работодатели".
Лесно е предполагам да се специализираш в Wix или някой от Уордпрес билдърите като Диви, Елементор, етц. Ама избери някоя базова технология ако искаш да научиш нещо дето ще ти е полезно за в бъдеще.
[/QUOTE/]
Това е то, че не съм сигурен с какво да започна.
Не знам каква работа да си избера. Идеи за нещо лесно?