От: Как да правим реални пари в интернет?
Денислав, това явно е грешния форум за промотиране на такива неща и сега ще обясня защо аз смятам така
Първото и второто (до половината) видеа съдържат полезна информация от общ характер. Едва последното, до което обаче се стига след часове и даже дни, вече съдържа самия продукт. Проблема е, че с едно се започва, а до съвсем друго се стига. Това е капан за наивници. Даже самия Петър го обяснява в последното видео дето обяснява за 8 фази през които потенциалния купувач минава преди да си купи нещо. Това са по-скоро манипулативни фази за склоняване на някой да си купи нещо. Хората в тоя форум най-вероятно са запознати с това и реагират негативно. Само наивни хора биха изтърпяли толкова време да захапват куката.
http://prntscr.com/7bf0jf
Модул 1, т.2 - Фунията на продажбите: Това е отвратително нещо и няма никакъв смисъл от него. Вместо да се прилагат трикове, нещата може да се продава директно. Ако продукта наистина си заслужава, то на всеки е ясно че няма нужда от такива трикове.
Модул 1, т.3 - Фазите при потенциални клиенти: В крайна сметка става въпрос за правене на пари, нали така? Само като чуем "правене на пари" и адреналина ни се показва, на всички. При такава причина трябва ли наистина потенциалните клиенти да се прокарват през иглени уши за да си дадат парите? Трябва, ако продукта не работи и трябва някак да се излъжат. Но нали уж работи, тъй че...
Модул 1, т.4 - Ползи вместо продукти: Нали за пари си говорим, за какви точно пари си говорим? Ти колко си направил? Ако примерно правиш 3000 лв на месец и предложиш на някой със заплата от 300 лв на месец да се пробва, аз не виждам причина той да не се съгласи
веднага, без да минава през фунии и фази.
Модул 2, т.1 - Блог: Видях някои блогове, и твоя видях, обаче не виждам никакъв смисъл. Преди всичко са аматьорско направени.
Модул 2, т.3 - Facebook страница: Да, ако искаш приятелите ти да те блокират понеже си станал дразнещ навлек и само ги спамиш с предложения... Аз и на приятелите ми на живо като започна да обяснявам да бъдат по-предприемчиви те ме гледат като телета и не искат да знаят, какво остава да започна да започна да ги спамя.
Модул 2, т.3 - YouTube канал: Това бих го препоръчал на всеки, има много хляб в YouTube!
Модул 3, Събиране на имейли - Това наистина ли работи? При цялата тая спам атака отвсякъде, наивниците не са ли вече захапали нигерийските въдици...
В крайна сметка така и не разбрах от какво човек ще печели като се включи в проекта. От продажби на същото нещо предполагам, но тогавя някак влизаме в един безкраен цикъл на празнота. Аз ти продавам нещо, което ти трябва да продадеш на някой, който трябва да го продаде на друг... И ако уебинарите дето се правят вътре съдържат само нахъсване да продаваме още и още... не знам, даже Herbalife ми изглежда с повече смисъл.
Иначе Петър има знания, има потенциал да прави и продава информационни продукти директно, не знам що се занимава с такива сложни и полуизмамнически схеми.