Здравейте,
Нека разясня, няколко неща, относно курса на "Успей В България".
Изключително се радвам, че в този форум има хора, които знаят за какво става въпрос в интернет маркетинга.
И аз като такъв, не се занимавам само с "Успей в България", а имам и други проекти, чрез които изкарвам пари.
Идеята на "Успей в България" не е да лъже хората, да си купят нещо и после да го препродават."Идеята е хора, които нямат опит с интернет бизнеса,интернет маркетинга да се научат как работят нещата в тази сфера.
Тъй като аз съм се научил по другия (трудния) начин, с опити и грешки и много загубено време, съм достигнал до нивото да знам, как се правят пари по интернет.
От любопитство закупих курса на "Успей в България", и честно казвам, че там стъпките за интернет бизнес, са обяснени много подробно една след друга, и ако го имаше този курс, преди 7 години, щеше да е друго положението ми в момента. Не искам да се хваля, а само да кажа, че курса е предназначен за хора, които не разбират от интернет бизнес.Видях, че има коментари, че курса е за бедни хора, които друго не им е останало. Не, той е за хора, които искат да се научат на нови неща.
Не казвам, че само с този курс като го минете, ще започнете да печелите пари.Трябва още четене и пробване на много неща.Но той дава правилната насока.
Другото нещо,което е, че курса на "Успей в България", ВИ учи, как да промотиране и продавате ВАШИТЕ ПРОДУКТИ, а не само тези на "Успей в България".
Например,ако аз продавам лаптопи и не знам,как да процедирам в интернет.Чрез този курс, може да се научите.
И пак казвам, много се радвам, че в този форум има много професионалсти.Все пак ако нямаше отрицателни коментари, аз щях да си помисля, че съм много добър продавач.
Този курс не е за професионалисти, които значе "как стоят нещата в бизнеса".Той е да помогне на хора, да насочат усилията си в определена посока, за да имат резултати, защото
е много объркващо за начинаещ, да знае какво да прави.
Освен това, за тези 47 долара, какво може да получите от курса:
1.Блог, който е изцяло направен, и само трябва да се добавя съдържание.(Аз като уеб програмист, знам колко е трудно на човек, който не разбира, да си купи домейн и хостинг, да намества тема в блога, отделни плъгини и т.н.И колко по-скъпо би му излязло това.)
2.Съвети как се прави маркетинг във Facebook,Youtube и др.
3.Съвети как се прави Имейл маркетин.
4.Как се пишат обяви, с цел да могат да заинтересоват потенциалните клиент.
и още други стратегии и тактики, които съм убеден, че ще помогнат на хората.
Извинявам се, ако с тази тема съм засегнал някой!
Ако имате някакви въпроси,каквито и да е,може да се свържете с мен.
Денислав Динев