Хубава песенНяма проблеми, много лесно става. Ето тук има урок на български: youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ
Само следвай инструкциите.
Ти па цял фишинг сайт ше прави...Като ти изневерява или нещо такова ще се разбере рано или късно и да си ходи. Какво ще я следиш. Ако ми вземеш паролата и има начин да го докажа щях да те осъдя после, ако бях на мястото на приятелката ти
Аз се сетих за много лесен начин.Ти па цял фишинг сайт ше прави...
Зависи през какво у-во чати на у фейсбука ама като цяло едва ли ще е много трудна задачката (чисто научно).
Има ли начин да чета чатовете на моята приятелка от социалната мрежа ? Ако някой може да се справи с тази задача , да се свърже с мен ( ще почерпим )
Човек, стигнете ли до там, трябва в друга посока да мислите.Има ли начин да чета чатовете на моята приятелка от социалната мрежа ? Ако някой може да се справи с тази задача , да се свърже с мен ( ще почерпим )
Не е, но защо е нужно? Паролата ще е лесна за налучкване, а пръстовия - достатъчно е да гледаш някой шпионски филм.Ти па цял фишинг сайт ше прави...
Зависи през какво у-во чати на у фейсбука ама като цяло едва ли ще е много трудна задачката (чисто научно).
Това като си влюбен не го виждаш ..Човек, стигнете ли до там, трябва в друга посока да мислите.
Не е, но защо е нужно? Паролата ще е лесна за налучкване, а пръстовия - достатъчно е да гледаш някой шпионски филм.
Винаги има начин, но това са вече доста крайни мерки, до които почнеш ли да стигаш, трябва да се замислиш по-скоро върху това дали се самоуважаваш и заслужава ли някой да те докарва до такива действия?
+ нищо не променяш. Ако не те харесва и ще те оставя, то ще те остави.И аз съм на варианта че човек по-добре да не знае с кого и какво си пишат приятелките.
Нема нужда от такива емоционални травми.
Като ти изневерява или нещо такова ще се разбере рано или късно и да си ходи. Какво ще я следиш. Ако ми вземеш паролата и има начин да го докажа щях да те осъдя после, ако бях на мястото на приятелката т
С фишинг не става , защото има СМС верификация , казаха ми че имало и друг начин през самото устройство (андроид телефон )Човек, стигнете ли до там, трябва в друга посока да мислите.
Не е, но защо е нужно? Паролата ще е лесна за налучкване, а пръстовия - достатъчно е да гледаш някой шпионски филм.
Винаги има начин, но това са вече доста крайни мерки, до които почнеш ли да стигаш, трябва да се замислиш по-скоро върху това дали се самоуважаваш и заслужава ли някой да те докарва до такива действия?
Тя може да се думне и с някой след дискотека или след работа и т.н без да си пишатПича е ревнив задник иска да чете в реално време какво си говори момата с приятелките.
Въпроса че, че тя ако иска да направи нещо ще се думне с някой в другата стая докато тоя пише темата тук и така и няма да разбере. Баси болното поколеление...
И да , и не . Никой никого не може да спре някой ако реши да се думка с чужда , въпроса аз да не си вкарвам празни надеждиПича е ревнив задник иска да чете в реално време какво си говори момата с приятелките.
Въпроса че, че тя ако иска да направи нещо ще се думне с някой в другата стая докато тоя пише темата тук и така и няма да разбере. Баси болното поколеление...
Все пак темата е дали може някой да го направи това или не , а не морални лекции и психо профилиИ да , и не . Никой никого не може да спре някой ако реши да се думка с чужда , въпроса аз да не си вкарвам празни надежди
Не може , много си алченКато сме на темата, дали някой може да ми види паролите (онлайн банкирането) на няколко по заможни люде. (ша почерпа) А ся да видим къ ша ми хейтенете психо профила
Свържи се с cyber крайм да ти помогнатКато сме на темата, дали някой може да ми види паролите (онлайн банкирането) на няколко по заможни люде. (ша почерпа) А ся да видим къ ша ми хейтенете психо профила