От: Как да успея...?
Тогава рискувай от името на "шефа" .
Ако те гепят... млад си ще успееш да му върнеш парите.
Гледай сега, много се кефя че си млад, пробил си, изкарваш кинти и и даже си достатъчно разумен да се притесняваш за законността. Не си струва да се тормозиш, няма да те хванат. Е.. то зависи от много неща де, как получаваш парите, дали някой клиент няма да изпищи за фактура и т.н.
Но най тъпо ще е, ако някой "доброжелателен" завистлив плъх вземе да те натопи.
И че не искаш съдружник си прав. Ей така се развалят приятелства.
Иначе ако успееш да намериш истински доверен човек, който да ти узакони нещата и да ти ги прехвърли като станеш пълнолетен ще е най добре.
rombeca - Нищо, че не съм пълнолетен, пак могат да ме бутнат спокойно. Проформите за домейн и хостинг са на името на баща ми, телефонните номера посочени в сайта също. Реално мен няма да ме докоснат, обаче ако се усетят ще хакнат глобите на "шефа"...
Тогава рискувай от името на "шефа" .
Ако те гепят... млад си ще успееш да му върнеш парите.
Гледай сега, много се кефя че си млад, пробил си, изкарваш кинти и и даже си достатъчно разумен да се притесняваш за законността. Не си струва да се тормозиш, няма да те хванат. Е.. то зависи от много неща де, как получаваш парите, дали някой клиент няма да изпищи за фактура и т.н.
Но най тъпо ще е, ако някой "доброжелателен" завистлив плъх вземе да те натопи.
И че не искаш съдружник си прав. Ей така се развалят приятелства.
Иначе ако успееш да намериш истински доверен човек, който да ти узакони нещата и да ти ги прехвърли като станеш пълнолетен ще е най добре.