jointsistem
New Member
От: Как открихте нашия форум?
От google.bg
От google.bg
Ще се сетиш ли и какво си търсил реално? Мерси предварително. Давайте още мнения.От google.bg
Еми ще последва съдбата на много, ако това цели. Тук не се толерира такова нещо. Човек не може да бъде и добронамерен даже. Но нищо, гледаме така да посрещнем повечето пък после ще се види за какво иде реч.А смисълът?
Човеко вече има 7 "мнения", като дигне още 3 стари теми ще му станат 10. Като му станат 10, вероятно или ще пусне обява или ще бъде баннат заради флуда.
Да, той е един от много готините потребители тук. Искам да му благодаря на него, а на теб да ти пожелая приятен престой тук и вярвам, че ще ти хареса атмосферата.От един мой приятел от този форум на име 2fast4you
Аз открих този форум благодарение на приятел,докато бяхме на кафе.
Да отговоря и аз (макар и сега). Преди по-малко от 3 години търсех в паяжината на Гошко безплатни пролуки с думата "рекламирай". Попаднах тук (не помня позицията) и се втурнах лудешката с линк към смешен поддомейн - без дори да подозирам, че се намирам в реномиран форум... Радвам се, че не ме запратихте в "кофата" (тогава) и същевременно съм щастлива, че съм сред вас
P. S. Търсенето беше в google.com - не знаех как да си настроя браузъра за .bg от чужбина...
Здравей и добре си дошъл тук. Радвам се, че ти харесва местенцето. силно се надявам да се задържиш и да ти помагаме с каквото можем. Успехи и до носи срещи.От гугъл, много стойностен форум. Както се казва кой разбира тук се спира
Добре дошъл SandWraith. Ако имаш въпроси относно форума, винаги сме готови да помогнем
Аз разбрах за сайта от моя бивш шеф. Той държи няколко онлайн магазина за дрехи и ми беше казвал, че оттук си търсел хора за някои услуги. Стана ми интересно и реших да го разгледам.
Да, това е доста голяма грешка. Но нищо, все пак има две опции - или ще му помагаш и ще учиш повече от тук, за да си полезен или ще му станеш я конкурент, а в друга ниша. Но и ти е направил голяма услуга, ако питаш мен, защото те е насочил към една доста добра среда, в която може да учиш и да практикуваш наученото.Аз разбрах за сайта от моя бивш шеф. Той държи няколко онлайн магазина за дрехи и ми беше казвал, че оттук си търсел хора за някои услуги. Стана ми интересно и реших да го разгледам.