Оригиналния сорс издържаше 6К пиъра и макс 100 души едновременно. Но много се отклонихме от темата...Може и да е било нещо готово в зората на цивилизацията, но сега е толкова пипнато, че е станало съвсем друго нещо.
Оригиналния сорс издържаше 6К пиъра и макс 100 души едновременно. Но много се отклонихме от темата...
Ихааа, верно ли не могат?ВЯярно е да не ги мислим.
Имаше един дето пита как става продаването на реклама в такива сайтове с нелегално съсдържание.
Ми първо сърварите им не са в бг
Второ - всички файлове са качени от потребители.И копче не могат да им кажат на админите
Искам да поправя колегата bnight от 3та страница, който спомена, че gepime.com прави 400 000. Аз имам инфо че собственика си докарва 40 000 на месец. Включвам се за да не се залъгваме с нереални цифри. Със сигурност не съм и аз точен до левчето, но така знам понеже съм от Пловдив.:wink:
... но така знам понеже съм от Пловдив.:wink:
определено 400 000 е нереално
Ти същият онзи malak ли си, за когото си мисля (linkos)?Интересно, въобще някой прочете ли моя пост, как точно се изкарват пари ?! -)) Към всички ! Това не е бизнес, а ХОБИ!
П.С. Към този, който пита за реклама там: Има си мейл за тази работа. Издава се данъчна фактура.