Blinky
Owner
Аз те разбрах, но повярвай ми държим точно тънката линия, за да не се и губят потребители или да ги откажем с някакви стриктни мерки.Явно не успявам да се изкажа правилно. Хубаво де, няма да разводянвам повече темата.
Аз те разбрах, но повярвай ми държим точно тънката линия, за да не се и губят потребители или да ги откажем с някакви стриктни мерки.Явно не успявам да се изкажа правилно. Хубаво де, няма да разводянвам повече темата.
Кой ще го осъди - измамника дето взима пари и не предоставя това за което са се разбрали@Ивайло Петков изтрий снимката веднага ако не искаш да бъдеш осъден. Личните данни не са за раздаване ей така по форумите!
Защото не е никак логично. Иначе, айде наистина автора да махне такива данни от поста си. Не е редно. Все едно кой какво ще си потърси, важното е тук да не се огледат.Защото ми се струва нереалистично един измамник дето явно е опарил не един човек - да си търси правата.
Защото не е никак логично. Иначе, айде наистина автора да махне такива данни от поста си. Не е редно. Все едно кой какво ще си потърси, важното е тук да не се огледат.
Готово. Има кой да го махне, ама този човек си изчака любезно да си го направи автора. Все пак сме толерантни и търпеливи.Само да имаше човек с права, който да ги махне, че не знаeм автора кога ще се логне да види молбата. Oh, wait.
И кво. Хем са му дали не малка сума, хем са му дали и други данни....Класика. Направо си е плакал за нагъзване.Само да имаше човек с права, който да ги махне, че не знаeм автора кога ще се логне да види молбата. Oh, wait.