Трябва да знаеш колко думи е статията, за да знаеш колко пари струва.
Сигурно някои тук ще искат да ме линчуват при този въпрос,но ще рискувам...
Как се пишат и пренаписват статии? Разбирам, че питам за неща от кухнята, но все още съм далече да ви бъда конкуренция.
Благодаря предварително на тези, които ще ми отговорят...
глупости пълни
Задаването на въпрос в грешен раздел и писането на неясно заглавие на темата наистина са неща, за които човек трябва да бъде линчуван, обаче аз си продадох камшика, за да мога с парите да си купя ядене и пиене, така че спокойно. Ползвай програма за обработка на текст, която има опция за показване на брой думи, защото клиентите казват примерно: "искам статия от около 300 думи", а и ако продаваш вече написана статия, трябва да напишеш колко думи има в нея. Трябва да знаеш колко думи е статията, за да знаеш колко пари струва.
Помисли малко, ако е написала тема "Пиша статии по поръчка, цена 0.02 лв. на дума", трябва да види колко думи е статията, за да стане ясно колко пари дължи клиента.
Хайде сега навлезнахте много навътре, той вожда само винету е чел, а сума и бърнювци и нортовци го следват, сега за книги се захапахте. Няма нужда нищо да четеш (освен Винету). После само почваш да пишеш и всичко те следва. Успех на колежката и дано се развива добре.
Да-а, много са елементите на една, качествено написана статия...