Как се прави сайт на автопилот с wordpress ?

V.Andreev

Well-Known Member
Как се прави сайт на автопилот с wordpress ?

Ще почерпя ако някой ми даде повече инфо и ми помогни.

От: Как се прави сайт на автопилот с wordpress ?

какво ще рече авто пилот? направи си livesocre като ти трябва автопилот

Алън Форд има много хубава статия в блога си. Само че антивируса ми пищи че е заразен. Та няма да давам линк :)

Има няколко варианта. Най-лесния е чрез RSS фиидове. Но тогава съдържанието няма да ти е уникално. Другия вариант да ползваш плугини който да спинват съдържанието. Като имаш възможност да извличаш информация от доста сайтове. Третия вариант е да си вържеш блога към някой сайт за обмен на съдържание. Получаваш уникални статии (не винаги) в замяна на това в нея има връзки към друг сайт. Ако ти трябва повече инфо можеш да ме намериш на скайпа.

Алън Форд има много хубава статия в блога си. Само че антивируса ми пищи че е заразен. Та няма да давам линк :)
ако говориш за bg-seo.net те ми го спряха от хостинга. имах нова статия относно някои бг фирми за сео, явно им накърних малумните интереси като си мислеха, че могат да лъжат най-долно в описанието на услугите си и ме рипортнаха - и на всичкото отгоре рипортнатата статия беше " google vs black hat" , че съм бил давал обяснение как се работи с "хакерски програми" ( scrapebox и xrumer ), а такова нещо нямаше, просто давах обяснение какви са тия програми и защо НЕ трябва да се ползват, та сайта го спряха, скоро време тая статия ще ходи в някой друг блог, който няма да могат да го рипортнат за измислици

ако говориш за bg-seo.net те ми го спряха от хостинга. имах нова статия относно някои бг фирми за сео, явно им накърних малумните интереси като си мислеха, че могат да лъжат най-долно в описанието на услугите си и ме рипортнаха - и на всичкото отгоре рипортнатата статия беше " google vs black hat" , че съм бил давал обяснение как се работи с "хакерски програми" ( scrapebox и xrumer ), а такова нещо нямаше, просто давах обяснение какви са тия програми и защо НЕ трябва да се ползват, та сайта го спряха, скоро време тая статия ще ходи в някой друг блог, който няма да могат да го рипортнат за измислици

Разбирам, благодаря за инфото.

Откажи се от аутоблоговете освен ако нямаш хубав домейн +PR4

ИЛИ

имаш сайт на related тематика и имаш домейн и искаш related линкове, буташ им рсс фийдове, налинкваш се сайдбарно, футерно, хедърно, както решиш и в блога статиите да дърпат рилейтед контент, иначе ако искаш да искарваш пари от аутоблогове, трябва доста пари да набуташ и да имаш know-how след като стигнеш с 1 блог да искарва пари, да можеш да мултиплицираш 10-20 такива блога и да чакаш дневен инком, но това е доста трудоемко, ако имаш повече домейни, може да се пробваш, също така http://www.bullblogger.info/ май беше писал някъде за аутоблог на blogspot, можеш чрез тях да абюзваш за рилейтед линкове, там също става лесно РСС-то, даже доста по-лесно отколкото да подкараш wp работещ аутоблог и да го настроиш с всичките му изгъзици

Абе не, вчера ми се отваряше блога ти, но пищеше че има някакъв експлойт - IFrameRef.AA и го затворих. Днес същата работа :).

Изпуснал си времето за тия сайтове колега :). Пандата е тук, а и все по-зле ще става. Не се занимавай, ще си изгубиш времето. Иначе аутоблогове се наричат, търси за това.

Горе