ако говориш за bg-seo.net те ми го спряха от хостинга. имах нова статия относно някои бг фирми за сео, явно им накърних малумните интереси като си мислеха, че могат да лъжат най-долно в описанието на услугите си и ме рипортнаха - и на всичкото отгоре рипортнатата статия беше " google vs black hat" , че съм бил давал обяснение как се работи с "хакерски програми" ( scrapebox и xrumer ), а такова нещо нямаше, просто давах обяснение какви са тия програми и защо НЕ трябва да се ползват, та сайта го спряха, скоро време тая статия ще ходи в някой друг блог, който няма да могат да го рипортнат за измислициАлън Форд има много хубава статия в блога си. Само че антивируса ми пищи че е заразен. Та няма да давам линк![]()
ако говориш за bg-seo.net те ми го спряха от хостинга. имах нова статия относно някои бг фирми за сео, явно им накърних малумните интереси като си мислеха, че могат да лъжат най-долно в описанието на услугите си и ме рипортнаха - и на всичкото отгоре рипортнатата статия беше " google vs black hat" , че съм бил давал обяснение как се работи с "хакерски програми" ( scrapebox и xrumer ), а такова нещо нямаше, просто давах обяснение какви са тия програми и защо НЕ трябва да се ползват, та сайта го спряха, скоро време тая статия ще ходи в някой друг блог, който няма да могат да го рипортнат за измислици
ако говориш за bg-seo.net те ми го спряха от хостинга. имах нова статия относно някои бг фирми за сео, явно им накърних малумните интереси като си мислеха, че могат да лъжат най-долно в описанието на услугите си и ме рипортнаха - и на всичкото отгоре рипортнатата статия беше " google vs black hat" , че съм бил давал обяснение как се работи с "хакерски програми" ( scrapebox и xrumer ), а такова нещо нямаше, просто давах обяснение какви са тия програми и защо НЕ трябва да се ползват, та сайта го спряха, скоро време тая статия ще ходи в някой друг блог, който няма да могат да го рипортнат за измислици