СЕО БГ
Well-Known Member
Имат, да.А имат ли възможност да си поръчат от техния екип нещо къстам за тях. Гледам, че Зора са си с техен уникален дизайн, както и доста други магазини. Има решение, не е от малките планове, но все пак е нещо.![]()
Имат, да.А имат ли възможност да си поръчат от техния екип нещо къстам за тях. Гледам, че Зора са си с техен уникален дизайн, както и доста други магазини. Има решение, не е от малките планове, но все пак е нещо.![]()
А запознат ли си с цената. То ще да е на час нещо, и май е от рода на 30-50 евро на час. Като преди това ти изготвят и колко часа ще е всичко де.Имат, да.
Няма как да харесвам платформата при положение, че най големия про ваксър Никола Кацаров е девелопър там. Един въпрос, само за ваксинирани ли е тази платформа ?
Ти май ПАК няма какво да правишКой тва?
Почти не съм писал тия дни.Ти май ПАК няма какво да правишТам на село нямате ли дискотеки ахахах или не те пускат
![]()
Не знам дали влиза тукаБаш той е
аз и на друго място се разправях с него на тема ваксини, промит мозък. То да е Х*Й да му го набиеш ама то си повтаря едно и също.а как ще те осветлят у некаФ форум...
Всеки влиза до един момент.. и тва общо взето е момента на търпимостта хахНе знам дали влиза тука
Не съмБаш той е
Начи изводЪТ е, че не е важно колко си читав и какво можеш, а как ще те осветлят у некаФ форум...
Да, копие на лична карта преди ауторизация на профила и свидетелство за съдимостБлинки трябва да въведе някакъв ред и да ограничи тоя произвол.