jerijo2255
New Member
От: Кампания "Успей с нас" - включете се и вие
тук за оптимицация на сайтове ли говорим
тук за оптимицация на сайтове ли говорим
Подписа във футъра мога изобщу да махна, сложих го временно, че хората да не се чудят кой го е направил този редизайн. При одобрение, махам подписа и доразвивам още малко И забележете, това го правя, ей така за каузатаЗа да ползваш подпис за редизайн, трябва да се допиташ до авторката на видеото и до другите колеги, взели участие в проекта. Проектът е изработен колективно и не мисля, че е удачен подпис към каквато и да е външна ИТ фирма. Прочети темата: http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=44602. Относно редизайна на уеб страницата, лесно ще го актуализирам, ако админите пожелаят.
Допада ми как се е получила актуализацията ти по дизайна.
Подписа във футъра мога изобщу да махна, сложих го временно, че хората да не се чудят кой го е направил този редизайн. При одобрение, махам подписа и доразвивам още малко И забележете, това го правя, ей така за каузата
Всяка една тема ли ще осереш бре? аре престани вече от твоите цигански изцепки. Да си тролл е болест, ходи се излекувай мангал!Вземи го изтрий вече и не бъди такъв мангал?
UpHero за какакво ми даде червен картон и ми написа - "човекоподобно", тва е много детско и долно ниво. Дръж се Като Мъж, а не като П***А!
... сложих го временно, че хората да не се чудят кой го е направил този редизайн.