Мерси много. За момента гледаме да се съсредоточим към дистрибуцията, защото всичко що е материали и се е направило. Естествено, едни лепенки ще е готино за кампанията и форума. Това ми дойде вчера. Ама такива лъскави за лаптопи.Здравейте, харесва ми вашата инициатива. Ако мога да помогна с нещо, аз съм насреща. Графичен дизайнер съм, вектори, растери, бланки, документи, банери, всичко от принт печата, с каквото мога ще помогна с голямо удоволствие. Успех!
Здравейте, дали е готова статията аз също мога да я сложа на сайта ми в раздел новини.
Кажете ми и на мене с какво мога да помогна
Някоя статия или нещо такова? Зависи, с както може да помогнеш. Всичко е добре дошло. В момента сме на фаза Разпространение на кампанията. Надявам се да успееш да помогнеш в това.
На какви теми ви трябват статии?Намирам форума за полезен и бих написал нещо, ако имам повече време.
За къде ще е статията? За тук или за някой друг сайт? Мерси много, че ще взелеш участие.
Ами, не знам.Можеш ли да ми покажеш къде ги публикувате, за да се ориентирам горе-долу какво ви трябва.