fifi, безплатната или кампанията?
Корицата и банерчето са супер!
Фифи, горе на корицата има прекалено много запетайки в изречението,
разкъсва се така. Спи ти се, ясно е.
Няма ли да е по-добре, ако го разделиш на 2 изречения и редактираш?
Пример: Научете как можете да печелите пари от дома си чрез интернет.
Предприемач.ком и много успели хора ще ви научат на това напълно безплатно.
И утре е ден както се казва.Благодаря.
Относно корицата - да, възможно е. По-лесно е за редакция, отколкото банерчето. Утре ще го измисля, че ако сега започна, най-много да сложа още 3-4 запетайки някъде.
И тук става да е поста ти. Ще ни помогнеш много с една статия, която да е PR, аз имам един примерен, за да видиш идеята, но е хубаво малко да се оцвети.Аз мога да се включа с трудово - правни и осигурителни консултации. Работя като консултант Човешки ресурси.
А от сферата на интернет бизнеса - статии, изработка на сайтове на Wordpress, SEO оптимизация.
Май, обърках темата!
Blinky, ако може да преместиш поста в темата за доброволци.
И тук става да е поста ти. Ще ни помогнеш много с една статия, която да е PR, аз имам един примерен, за да видиш идеята, но е хубаво малко да се оцвети.
Ако имаш нужда от нещо, кажи ми, ще помагам.
Материалите са супер. Ще влязат в употреба.
Fifi, съобрази ковъра с профилната снимка във фейса - жената в ляво ще бъде покрита.
Имам в предвид PR, като материал за кампанията. Нещо като това тук: Кампания Успей с нас – Стани предприемач, работи за себе си .Май още спя! Статията да е PR/public relation/ или HR/human resources/?
Ако искаш изпрати ми примерната, да се ориентирам.
Между другото кутията с ЛС ти е препълнена!
Имам в предвид PR, като материал за кампанията. Нещо като това тук: Кампания Успей с нас – Стани предприемач, работи за себе си .
Точно, кратко и ясно. А и все пак целим да ги насочим насам, не да им се обясняваме в любов. За ухажването, после аз ще имам грижата.
П.П: Изчистих си InBox-а. Няма вече проблем. Това беше преди една седмица. Видях че имам лични в пощата, а в контролния панел - не.