coolice
Owner
Re: От: Кампания "Успей с нас" - включете се и вие
принципно и в други секции почистих но не съм стигнал до края че имам и други ангажименти значи
в Парите в Интернет важните теми са специално подбрани всяка да е някакъв начин за печелене просто начините са повече от един и затова всеки сам за себе си трябва да реши какво му пасва най много и за какво ще се справи като двете най лесни неща са афф и адснес... мазин с /без дропшипиниг
директни продажби на реклама (което е много изкривено на бг пазара за разлика от на запад) и фрилансване с/ без специфични умения ама няма начин да решим на кой какво му подхожда всеки човек е различен
Аз мога да ти кажа от хората, с които съм говорил. Определено са далеч от 'И.Т. експерти', но имат някакви базови познания. Та мнението на повечето, е че е много разхвърляно и не могат да се ориентират от къде да почнат... Фирма ли да правят, каква идея да развият, какво представлява онлайн магазин и как работи, какви са всички варианти за печелене от интернет, как аджеба идват трафик, какво представлява трафик и как се монетизира.
Давал съм им конкретни теми да четат, но в общи линии повечето казват, че не могат да се ориентират. coolice, удари една чистка в секцията SEO, но май трябва да се направи такава навсякъде.
принципно и в други секции почистих но не съм стигнал до края че имам и други ангажименти значи
в Парите в Интернет важните теми са специално подбрани всяка да е някакъв начин за печелене просто начините са повече от един и затова всеки сам за себе си трябва да реши какво му пасва най много и за какво ще се справи като двете най лесни неща са афф и адснес... мазин с /без дропшипиниг
директни продажби на реклама (което е много изкривено на бг пазара за разлика от на запад) и фрилансване с/ без специфични умения ама няма начин да решим на кой какво му подхожда всеки човек е различен