coolice
Owner
Re: От: Когато полицаите изглеждат и се държат като мутри, и обратното...
има несправедливост но след нея има съд които постановява че трябва да ти се платят няколко милиона... като стане така и в България случаиите на злоупотряба с власт и служебно положение от самосебеси ще се редуцират под санитрания минимум виж какво написах в предния си пост за онзи дето го блъсна министър
Ботче, ти не разбра ли, че изродщини се случват по цял свят, а не само в България. Несправедливост има навсякъде, а не само в България. Тинята я има навсякъде, що не погледнеш клипа, който съм постнал по-горе дето банда тиняци пребиват брутално български студент в метрото на столицата на Европа? Що не погледнеш клипа, в който полицаи брутално арестуват танцуващи хора в САЩ? Кво ще ми кажеш, че полицейското насилие е запазена българска марка ли бе ботче. Ние не се чувстваме заклещени щото сме си удома, а ти като нямаш дом и си бот от глобалната мрежа, където и да отидеш винаги параноично ще се оглеждаш и ще ти се струва, че те дебне някоя мечка. И след срещата ти с мечката ще разправяш на приятелите си - "ами изяде ме". (Ако не се сещаш да ти припомня вица за ловеца, който срещнал мечка и тя го офертирала или да го е*е или да го яде).
има несправедливост но след нея има съд които постановява че трябва да ти се платят няколко милиона... като стане така и в България случаиите на злоупотряба с власт и служебно положение от самосебеси ще се редуцират под санитрания минимум виж какво написах в предния си пост за онзи дето го блъсна министър