Когато полицаите изглеждат и се държат като мутри, и обратното...

Test

Well-Known Member
Току що гледах в предаването на Милен Цветков шокиращ слушай. Показаха младеж, който е бил смазан от бой от полицията през месец април. Просто им изглеждал подозрителен защото бил с дълга коса. Въпросните полицаи били без униформи и с обикновена кола - тоест, изглеждали като обикновени мутри. Опитали да го натикат в колата си, но той помислил, че го отвлича престъпна група и се развикал за помощ. На помощ му се притекли трима непознати, които го спасили временно и се обадили на полицията. В този момент все още никой от тях не е предполагал, че хората, които бият младежа са истински полицаи. Дошли две патрулки и чак тогава станало ясно, че това наистина е полицейска акция. Младежът, който в крайна сметка се оказва, че не е извършил никакво престъпление, бил смазан от бой. Показаха снимки, на които изглежда почти като смъртник. Сега въпросният младеж и тримата непознати, които са се притекли на помощ са обвиняеми за възпрепятстване на органите на реда и ги грози затвор до 3 години. Напомням, че никой от тях не е направил нищо. Просто са се оказали там в неподходящо време. Въпросният младеж, който е бил смазан от бой не е престъпник. Спрели са го само защото е изглеждал подозрителен заради дългата си коса. Не е бил заподозрян, следен или каквото и да е друго.

Срещу цивилните полицаи не са предприети никакви наказателни действия, а жалбата на пребития младеж не е уважена. Ето в каква държава живеем. Държава, в която органите на реда се държат и изглеждат като мутри, а мутрите се държат и изглеждат като органи на реда. Жалка и тъжна картинка. Случаят е толкова шокиращ, че дори Милен Цветков по едно време остана без думи и настъпи гробно мълчание. Да живее борбата срещу "престъпността"!
 
От: Когато полицаите изглеждат и се държат като мутри, и обратното...

Гласувайте за Бойко софЯнци .... :) Цялата ни държава е полицейска управлявана от мутри полицаи! :)
 
От: Когато полицаите изглеждат и се държат като мутри, и обратното...

Такива случай са десетки, особено в провинцията. За съжаление много малко стават обществено достояние. Всеки, който е имал вземане-даване с "органите на реда " знае що за стока са цялата им система като се почне от ченгетата и се стигне до прокурори и съдии. Обществена тайна е, че всички, които са се "намърдали" в Симеоново са връзкарчета. Неслучайно българският полицай е с телосложение на преял хипопотам и походка на бременен хамстер.
 
От: Когато полицаите изглеждат и се държат като мутри, и обратното...

Жалка е нашата държава… много жалка…

Да те е страх да се притечеш на помощ на човек, че може 3 години да висиш в затвора, че си се опитал да помогнеш. Полицията не пази народа, а пази мутрите… стана ясно колко дарения са получавали от къде и как за да ти пазят заведените повече от необходимото трябва да си платиш!

Тъпо и смотано ми е като си помисля как нашите народни представители правят закони с които вземат и малкото пари на бедните и трудещи се българи, които са решили да се осигуряват, а тези дето са на черно никой не ги притеснява. Да не говорим за депотатите дето вземат пари без да плащат данъци за тях, а идват и на мен ми правят проблем, че сметките не излизат с 20лв….

Кофти е да се живее в България и сега България ще помага на гърция… че видиш ли ти един грък не може да взема 800 евро заплата малко са му, а българския пенсионер с пенсията си от 75 евро се радва, че и този месец е оцелял.

Жалка история е България…
 
От: Когато полицаите изглеждат и се държат като мутри, и обратното...

И мен са ме спирали цивилки и са ме джобили. Явно съм имал късмет, че не съм изял някой профилактичен шамар. Не знам, струва ми се, че в МВР работят и откровени садисти, иначе не бих могъл да си обясня такава случка. Ще изчакам да качат предаването в сайта на НОВА, за да го изгледам и тогава да коментирам.
 
От: Когато полицаите изглеждат и се държат като мутри, и обратното...

Щом това е редовна практика изникват въпросите: Как да различим полицаите от мутрите? Защо полицаите крият служебната си принадлежност когато извършват рутинни проверки на свободни граждани?
 
От: Когато полицаите изглеждат и се държат като мутри, и обратното...

Току що гледах в предаването на Милен Цветков шокиращ слушай.

Тази история направо ме шокира....Ако има някой линк към предаването да го шерне за тези,които не са гледали.
 
От: Когато полицаите изглеждат и се държат като мутри, и обратното...

Това не са полицаи това са деградирали милиционерски изроди с тотално изкоренена в Симеоново или в школата в Пазарджик ценностна система и абсолютна липса на достойнство и чест.

Полицаите в България бяха избити или уволнени веднага след 1944 от комунистическите терористи по заповед на Москва.

================================

10 септември 1944

Постановление на МС узаконява формираната предния ден от партизани и комунисти Народна милиция. На милицията се поверява вътрешната сигурност и е към Министерството на вътрешните работи.

До средата на септември са уволнени 30 000 от старите служители на полицията, част от тях са убити, много са арестувани.

Така със заповед от Москва започва физическото ликвидиране на представителите на българската държавност от министрите и депутатите до полицаите в селата.
================================

Милиционерите са много смели когато бият българи но при вида на тумба цигани се насират от страх защото мангалите са непридвидими и маат където сварят без да мислят, трябва и ние Българите да действаме така на принципа на организирания хаос като Хуните-нападаме изведнъж, бой, максимални поражения и се изпаряваме така като сме дошли.

Ето какво представляват днешните милиционерски Копои

За да станеш офицер от полицията, кандидатстваш в Академията на МВР, изветна като "школата в Симеоново" или направо като "магнаурската школа". Единствената цел на тази школа е да се промият мозъците на "учащите" в нея, за да се превърнат в безропотни изпълнители. След завършването си тези момчета и момичета, имат едно единствено умение: да вият като полицейска сирена в случай , че тази в патрулката е развалена. Но те не са виновни. Това е целта на въпросната Академия. За да влезеш там трябва да минеш психотест и изпит проверяващ интелектуалното ниво. Тук е първото препятствие наложено от ДС олигархията пред интелигентните и мислещи хора, за да не влязат в редиците на МВР.


Ако си мислите че критерият за постъпване на служба е мотивираност и психична годност, то горчиво се лъжете.

Критерият е ПОСЛУШАНИЕ, РОБСКА ДУШЕВНОСТ И НИСЪК КОЕФИЦИЕНТ НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ. Същият критерий се използва и когато се наемат хора незавършили Симеоновската школа. Ето защо кадрите се търсят сред бивши спористи: гюлетласкачи ,борци, щангисти и други признати светли умове .

Сега разбирате ли защо се прави всичко възможно, за да не се изпълни едно от основните изисквания на Европа, а именно разследващи полицаи да бъдат само юристи ?(обясняват ви , че няма желаещи юристи, а е факт , че България има най-много юридически факултети и безработни юристи на глава от населението в СВЕТА ) След така проведената "кадрова политика" МВР се състои от 10 % корумпирани "началници" 80 % дебили и 10 % хора имащи нужда от работа, които са били достатъчно умни, за да успеят да убедят назначаващата комисия, че са достатъчно тъпи, за да станат полицаи.


Целта на мероприятието е да се наемат най-послушните и сляпо изпълняващи заповедите хора.


Причините са две: 1 тези "кадри" като им кажеш "бий жените и децата по главата и хич да не ти пука" те слушат и изпълняват и даже се забавляват. 2 такива "кадри" сляпо изпълняват нарежданията на принадлежащите към ДС олигархията полицейски началници и то без да претендират за парче от баницата. Правят го или от тъпота или за да запазят мизерната заплатка, която храни децата им.

За да си изясните по ясно картинката, представете си една маса, на която дружно и приятелски хапват и пийват ДС олигархията, назначените от ДС олигархията "престъпни босове" и назначените от ДС олигархията "полицейски началници" ( под "началник "разбирайте всяка личност на длъжност началник на РПУ, зам. началник на РПУ, ръководител на група, сектор и така нататък, нагоре чак до регионалните дирекции и министерството) Всички тези хора на тази маса имат за цел да осигурят безпроблемното развитие на бизнеса на ДС олигархията, а именно продажба на наркотици, проституция, рекет, препродаване на крадени в Европа коли, джебчийство.


...........
 
Последно редактирано:
От: Когато полицаите изглеждат и се държат като мутри, и обратното...

Сега ще излезе ЦвъЦвъ по ТВ-то и ще заяви, че видиш ли полицаите са действали изключително професионално, той застава изцяло зад действията им и виновния в случая е набития човек щото е бил с неправомерно дълга коса и заплашил горките полицаи сам самичък да ги бие. В последствие е минала престъпна група (щото са трима човека) и то не каква да е, а организирана престъпна група, която е нападнала горките полицаи, които изключително професионално са действали и по закон са се пробвали да правят човека йога и да го навират в багажник, като са имали добрите намерения да го носят на Витоша на чист въздух. :lol:
 
Последно редактирано:
От: Когато полицаите изглеждат и се държат като мутри, и обратното...

Чакайте малко бе. Полицай си е полицай - с униформа, фуражка, патлак, пагони и тн екстри, това с цивелен полицай си е друго. То не случайно се казва цивлиен, щото не си на служба и си никой. Не виждам логика, нападат те отбраняваш се и влизаш в затвора. Това тяхното дори не е злоупотреба с власт, щото са никви - нямат право на упражнение на власт, така че си е чист побой, ама че законите ги пишат продажници то вече е друго.
 
От: Когато полицаите изглеждат и се държат като мутри, и обратното...

Изгледах го, кофти работа. Дано се оправи момчето. Интересно ми е, след като изгледахте видеото, какво мислите за демокрацията? Само ще вметна, че подобни случаи има и в държави, които се водят по-цивилизовани от България, а в огнището на демокрацията - САЩ, дори си имат цели затвори, в които държат неосъдени заподозрени.
 
От: Когато полицаите изглеждат и се държат като мутри, и обратното...

Само да отбележа, че в САЩ полицията няма право да те спре на улицата без повод. Това е абсолютно незаконно и дори само да те спрат просто така, без да те бият, имаш право да ги съдиш защото ти нарушават конституционните права. Задължително трябва да имат добър повод иначе жална им майка. А да те спре цивилен полицай там за рутинна проверка... е това пък е още по-невероятно.
 
От: Когато полицаите изглеждат и се държат като мутри, и обратното...

Спомням си за случай, в който бе задържан българин там без причина. Поне така твърдеше баща му, който организираше някакви подписки из фейсбук (не мога да намеря информацията сега).
 
От: Когато полицаите изглеждат и се държат като мутри, и обратното...

Странете от полиция и съмнителни личности. Не ги гледайте в очите и си продължете по пътя.
 
От: От: Когато полицаите изглеждат и се държат като мутри, и обратното...

Странете от полиция и съмнителни личности. Не ги гледайте в очите и си продължете по пътя.
Не слагай под общ знаменател всички полицаи. Има и свестни в системата на МВР.
 
От: От: Когато полицаите изглеждат и се държат като мутри, и обратното...

Не слагай под общ знаменател всички полицаи. Има и свестни в системата на МВР.
Обичам да се застраховам.
 
От: Когато полицаите изглеждат и се държат като мутри, и обратното...

В този ред на мисли ... колко от вас знаят конституцията и правата си (без да ползвате Г) ???
Ето, затова е така! Искаме само защото някой някъде е казал, че ни се полага. Тези тримата които са се притекли на помощ и сега са подсъдими са хора които ИСКАТ да са част от едно общество. Как ще го наречем? С име на държава? С име на група? С име на партия?
На мен не ми дреме кой какъв е ако има нужда от помощ. Не говоря само за този случай. Трябва да бъдем това което искаме да сме.
 

Горе