Когато полицаите изглеждат и се държат като мутри, и обратното...

От: Когато полицаите изглеждат и се държат като мутри, и обратното...

а в огнището на демокрацията - САЩ, дори си имат цели затвори, в които държат неосъдени заподозрени.
демокрация, демокрация, колко да са демокрация

[video=youtube;PWeF6lwg4aY]http://www.youtube.com/watch?v=PWeF6lwg4aY[/video]
 
сутринта четох коментарите под линковете до новинарските сайтове в тази тема Мълчанието на МВР за убийството в парка а реших че обществото ние болно... 17:30 бг време ново 20... Опредлено полицията не ти е приятел да си знаете и по принцип е хубаво да се пазите от тях и всякакви съмнителни както написа харкон....

Към тези дето пишете че в сащ бият негрите, това че там го правят незначи че е нормално... аз чакам пред европаламента в брюкслел или пред съда в стасбург да ме дръпнат от необозначена кола нелегитимиращи се като полицаи след това да ме държат настъпен в някоя локва преди да ме набият и тогава ще кажа че и от евро съюза нищо нестава...


[video=youtube;AAPn2VxBMSY]http://www.youtube.com/watch?v=AAPn2VxBMSY[/video]

мисля да напиша един бърз курс по оцеляване в гета но като ми остане повече
 
Последно редактирано от модератор:
От: Когато полицаите изглеждат и се държат като мутри, и обратното...

За да оцелееш в американско гето не е зле първо да минеш през солариума. Още си спомням как един приятел ми разправя как в бронкс, 5 ч. сутринта, вървят трима негри зад него и се провикват "heyyy whitey, come here" :)

Разберете, че полицейско насилие има навсякъде, във всички т.нар. демократични държави, които колко да са демократични. :)

Полицията в американския град Оукланд арестува над 50 души при безредици, избухнали, след като бял бивш полицай беше признат за виновен за непредумишлено убийство на чернокож мъж, предаде Ройтерс.

ЕМИГРАЦИЯЯЯ!
:mad::mad::mad:
и от евро съюза нищо нестава...
Един български студент и приключенията му Брюксел. Яко, а? Помните ли този случай?
[video=youtube;ORE16MMcKQU]http://www.youtube.com/watch?v=ORE16MMcKQU&feature=player_embedded[/video]
 
Последно редактирано:
От: Когато полицаите изглеждат и се държат като мутри, и обратното...

Разбирам двама подземни боса да ма бият по няква си причина и да са плаша,

Ама (български) полицаи... Нали после ши го изчакам га са прибира по къси гащи и потник (не си носи пишофа демек) от бакалийката към смрадливата си панелка и ше го пенсионирам по болест. След няколко седмици ши плата на няколко мангала да го чакат кога излиза от болницата и да го наритат повторно - с чисто профилактична цел, за да не си помисли за отмъщения и други подобни глупави идеи.
 
Re: От: Когато полицаите изглеждат и се държат като мутри, и обратното...

За да оцелееш в американско гето не е зле първо да минеш през солариума. Още си спомням как един приятел ми разправя как в бронкс, 5 ч. сутринта, вървят трима негри зад него и се провикват "heyyy whitey, come here" :)




Един български студент и приключенията му Брюксел. Яко, а? Помните ли този случай?


достъчно е да караш бавно с колата и да се оглеждаш всички се пазят от теб а ако те види полиция ще те спре и ще те претърси за оръжие :) така че умната ама като си бял ще минеш по тънко с полицията... Така обикалят киларите когато имат мишена и я търсят :) имах на предвид в гетото наречено сф да оцелееш (но нямам време и днес да си развия произведението)

за брюксел имах на предвид не някакви негри да те набият а полицията, тези не приличаха на полицаи....

центъра на доста европеиски столици е гето тук в бг разбирасе сме на опаки или поне така си мислят тези дето не са от сф :)
 
От: Когато полицаите изглеждат и се държат като мутри, и обратното...

Аааабе, не е нормална тая работа, това си е олигофрения отвсякъде! Нещо не е наред... Според мен нещо са го бръмнали пича. Сигурно е подписал нещо без много да се усети. - От сорта на съгласие, че се е репчил нещо... И това автоматически изфабрикува обвинение за "възпредпятсване на изпълнение на служебни задължения". Няма как иначе да му повдигнат подобни обвинения без външни свидетели...просто недоумявам какво се случва!
Колкото до цивилните доспехи - никъде не пише, че служителят на реда трябва да е винаги в униформа за изпълнение на служебни задължения - всичко си зависи от статута, ранга и видана задачата (или както му викат акцията :D ) Но определено преди каквито и да е действия от тяхна страна е необходима някаква легитимация...и то сериозна - не само да покаже за 2сек някаква карта. Че то от псевдо полицай наеш колко народ е изпищял. И това си е се едно некви мутри са искали да го преберат на некъде наказателно - щото е нахранил гаджето на единя (щото кат гледам пича друго не може да е).
Идеята е - как се е стигнало изобщо да ттази абсурдна ситуация...ееле па да обвунят и 3ма от публиката в съучастие :) Е тва само и ЕДИНСТВЕНО в бг го има. В уса също си мачкат хората, ама там това го правят само при сериозен повод - най-малкото защото (както писа някой горе) после може да им таковат мамицата.
И пак както някой спомена по-горе, това в което съм убеден е, че не си знаем правата, а и никой не го е еня (дори напротив) дали си ги знаем!
 
От: Когато полицаите изглеждат и се държат като мутри, и обратното...

Е тва само и ЕДИНСТВЕНО в бг го има.

Аре хващай си багажа и да те няма от тази държава тогава.Един милион гигабайта постове се изписаха...ще имигрирам,ще се махна от тази държава,ще се насе.а в гащите....Всички ревльовци само реват,че ще се махнат,но продължават да си ходят по мръсните улици.Щели ми някои да имигрират в Австрия,други в Сомалия,трети в Бангладеш.Аре дигайте си гълъбите и да ви няма,няколко К некадърни ревльовци по-малко.Аз си харесвам държавата с милионите й проблеми и няма да избягам,защото мястото ми е тук,при моите близки и приятели,тук е моята история и детски спомени,тук е моята същност.Ако исках да мия чинии в Америка и да ме гледат като човек 5-то качество отдавна щях да съм отпрашил,а и не виждам защо да го правя.Тук се чувствам финансово и емоционално удовлетворен,докато ревящата помия,която иска да имигрира,където и да отиде пак ще си остане ревяща,некадърна помия.Естествен подбор,няма равенство,силните и умните винаги ще живеят за сметка на некадърните и слабите.
 
От: Когато полицаите изглеждат и се държат като мутри, и обратното...

Не се ядосвай. Според мен на десетките форумни мрънкала дори им липсва кураж да емигрират. А и къде ще отидат? Да видят какво се случи вчера в Норвегия и да си направят сметката дали светът не е подлудял. Примери с изродщини могат да бъдат дадени от цял свят, но е много лесно да се насажда национален нихилизъм и да се твърди, че някои неща ги имало само в България.
 
От: Когато полицаите изглеждат и се държат като мутри, и обратното...

Найкс, не испадай в истерии човек! И си пази нервите - повярвай ми ще ти потрябват :D

По твоята логика излиза, че момчето ДА ГО ДУХА! Така ли излиза...щом се е отзовал на грешното място в грешният момент - единствената констатация от родолюбци като теб може да е "ами сори майкъл, ние си обичаме родината, а ти просто си се прекарал", "...нали не съм аз..."

Трябва да ти кажа, че точно заради такива "родолюбци" като теб сме на това положение, защото както писа един "кой ще пропусне заклещената мечка" Ти си заклещен баце. Заклещената мечка, която предпочита да седи заклещена между боровинките си, въпреки натискащите я изодзадзе :) Важното е да си сред боровинките...така ли е??
Каква е ползата ми кажи, че си сред приятели и близки и да риете заедно у тиняка борейки се като свиня с тиква а? Не е ли точно това прословутият бг-садо-мазохизъм?! Обичам наще планини зелени... ама тези пък които обичат едни други планини зелени (хартиени едни такива) пък се гаврят и възползват от тебе-подобните Ботевци! Всъщност винаги са се възползвали от такива Ботевци, а и как не - кой друг освен фанатичен до глад ботевец би лишил и себе си и семейството си, настоящето и бъдещето им в името на така набиваната ни през годините кауза - "обичам наще планини зелени". Да ти давам ли примери с милионият мангалитет, който го е еня и за родината ти и за управляващите я и за самият тебе..и това как ТИ ГО ХРАХИШ - защото си много отворен! И ще го храниш още много дълги години - повярвай ми, защото само един истински Ботевец може да бъде толкова благороден, въпреки собствената си ГНЯ, че да храни сочещият го с к... и смеейкият ти се най-нагло и безкруполно право в очите!
Вашата слабост е тяхната сила. Както и да звучи това е истината. И докато прощавате милеейки сантиментално, сте слаби и учзвими точно като заклещената мечка...насред всичките й шибани боровинки.... който всъщост не може да достигне

Колкото до това "ти това" "ти онова" не се изказвай неподготвен ако обичаш, отнася се и за redmrun :)
 
От: Когато полицаите изглеждат и се държат като мутри, и обратното...

Мечо Пух,дигай гълъбите като не ти харесва,стига си ми разтягал локуми.В Америка те чакат вкусните боровинки,припкай да си ги вземеш:lol:
 
От: Когато полицаите изглеждат и се държат като мутри, и обратното...

Спокойно, и аз съм бил същият помияр като тебе :)
 
От: Когато полицаите изглеждат и се държат като мутри, и обратното...

Ботче, ти не разбра ли, че изродщини се случват по цял свят, а не само в България. Несправедливост има навсякъде, а не само в България. Тинята я има навсякъде, що не погледнеш клипа, който съм постнал по-горе дето банда тиняци пребиват брутално български студент в метрото на столицата на Европа? Що не погледнеш клипа, в който полицаи брутално арестуват танцуващи хора в САЩ? Кво ще ми кажеш, че полицейското насилие е запазена българска марка ли бе ботче. Ние не се чувстваме заклещени щото сме си удома, а ти като нямаш дом и си бот от глобалната мрежа, където и да отидеш винаги параноично ще се оглеждаш и ще ти се струва, че те дебне някоя мечка. И след срещата ти с мечката ще разправяш на приятелите си - "ами изяде ме". (Ако не се сещаш да ти припомня вица за ловеца, който срещнал мечка и тя го офертирала или да го е*е или да го яде).
 
От: Когато полицаите изглеждат и се държат като мутри, и обратното...

ахахахах добър опит :D ама си просто поредният трагико-комично объркано зобми :)
Къде видя полицаи да пребиват българското студентченценценце аа бе?? А мое ли да е ял бой щото копелето не си е платило дозата а?!!
Не се обаждай където не ги разбираш нещата. Тоя клип гледал, оня гледал, чел там, чел и тук - изобщо си нямаш и идея какво се случва на практика ок!!
И не слагай това "ние" заклещените, защото много добре знам (в пъти по-добре от тебе), че "заклещени" се изказвате само мамини позьорчета и путьовци още на тати у дебелите ръчички.... Оставете който вярва в себе си да вземе решение къде и как да се реализира, ай ако обичате да не му праите наклон на оная работа, заклещвайки го между измислените ви и несъществуващи боровинки

Бах...май верно няма кой да храни мангалитета, гледам зора е голям :D
 
От: Когато полицаите изглеждат и се държат като мутри, и обратното...

Ами реализирай се, кой ти пречи? Щом до сега не си го направил е време да се замислиш дали проблемът не е в твоя телевизор.

Гледай, гледай, какво става по света. Ако не знаеш английски кажи да превеждаме:
[video=youtube;wbAeTIuhgSs]http://www.youtube.com/watch?v=wbAeTIuhgSs&feature=related[/video]
 
От: Когато полицаите изглеждат и се държат като мутри, и обратното...

Като ти гледам твоята реализация (сети се сам как разбрах) само ми се потвърждава мнението за бг-садо-мазохизма :)

Остави умните, разсъдливите, инициативните и предприемчивите сами да преценят къде да се реализират (колко пъти да ти го повторя) Това с татковината вече е толкова изтъркано, че буди единствено съжалителен присмех :)

хаха бате, сещаш ли се ако в бг можеха да се правят такива клипчета, че вбокса вече щеше да е минал тубата в пъти :D
 
От: Когато полицаите изглеждат и се държат като мутри, и обратното...

И преди да си легна... щото еби-учи еби-учи, ама всичко си има граници един много прост въпрос към отворко като тебе: Защо пиле родните ни политици (всичките) изпращат децата си на вяка цена далеч от гнята в бг - това като за пример ли да го имаме :) :)
 
От: Когато полицаите изглеждат и се държат като мутри, и обратното...

Когато човек няма аргументи, той започва да обижда на лична основа. Мисля, че не знаеш нито кой съм, нито каква ми е реализацията. Аз съм доволен от това, което съм постигнал, имам планове и смятам живота ми да продължи да тече в тази държава :) Ако за теб парите и китайските джаджи, които можеш да си купиш с тях, са висшата цел в живота - ходи се реализирай и се затрупай с боклуци, евтини дрънкулки и полуфабрикати. Всъщност хората като теб са смешни и жалки, мислещи си, че като отидат някъде друга и животът им ще стане рай. Като си такъв предприемач и много отворен, умен и разсъдлив бизнесмен, развивай си бизнеса по интернет. Или може би има значение къде се намираш, щото сигурно за бот като тебе тукашните скорости на нета не са достатъчно бързи.

п.п. Бате, такива клипове мога да ти дам много, от всякакви държави. За жалост не можеш да схванеш простата истина - полицейско насилие има НАВСЯКЪДЕ. Аре лека.
 
От: Когато полицаите изглеждат и се държат като мутри, и обратното...

И преди да си легна... щото еби-учи еби-учи, ама всичко си има граници един много прост въпрос към отворко като тебе: Защо пиле родните ни политици (всичките) изпращат децата си на вяка цена далеч от гнята в бг - това като за пример ли да го имаме :) :)
Защото за глобалиста бате, това е фикс идея - детето му да стане гражданин на света. Защото е модерно да си такъв. За тяхна жалост, повечето от децата им си остават обикновени мърльовци (както казваше Батето, Бог да го прости). Готино е обаче, как на бърза ръка зачеркна цялата българска наука. Бравос :)

п.п. Допълнение - нямам нищо против хора да учат в чужбина и да се връщат да допринасят, развиват и работят за нашето общество. Нямам нищо против чужденци да идват тук и да черпят от нашия опит.
 
Последно редактирано:
Re: От: Когато полицаите изглеждат и се държат като мутри, и обратното...

Аре хващай си багажа и да те няма от тази държава тогава.Един милион гигабайта постове се изписаха...ще имигрирам,ще се махна от тази държава,ще се насе.а в гащите....Всички ревльовци само реват,че ще се махнат,но продължават да си ходят по мръсните улици.Щели ми някои да имигрират в Австрия,други в Сомалия,трети в Бангладеш.Аре дигайте си гълъбите и да ви няма,няколко К некадърни ревльовци по-малко.Аз си харесвам държавата с милионите й проблеми и няма да избягам,защото мястото ми е тук,при моите близки и приятели,тук е моята история и детски спомени,тук е моята същност.Ако исках да мия чинии в Америка и да ме гледат като човек 5-то качество отдавна щях да съм отпрашил,а и не виждам защо да го правя.Тук се чувствам финансово и емоционално удовлетворен,докато ревящата помия,която иска да имигрира,където и да отиде пак ще си остане ревяща,некадърна помия.Естествен подбор,няма равенство,силните и умните винаги ще живеят за сметка на некадърните и слабите.

чакаи малко пъвро всеки трябва да бъде совободен да избира какво иска да прави

след това граждаснкото общество трябва да мрънка за всичко котето не му харесва и това което не му харесва да се променя така че да им е угодно държавата е там за да служи на хората.... (поне е нормално да е така) а не за да може някои да се докопа до власт и да се напапа като за последно

последващо трябва да е... при какъвто и да е произвол от страна на държавни органи да може да я осъдиш за такава сума че самите държавници да се самоконтролират ... например http://www.mediapool.bg/show/?storyid=177161 значи минаваш си на зелено возиш си болното дете в колата профучава министър на червено удряте и накрая ти си виновен че не си се пазил от минаващата на червено кола на министъра... в коя да е бяла държава нямаше да е подсъдим а щеше да я осъди за милиони които да бъдат извадени от бюджета на службата... за да знаят че така не се прави....

Това че си я харесваш (и аз си я харесвам БГ) не значи че не трябва да се променя към по добро и да не го изискваш това като промяна...

И защо трябва да се мият чинии на запад поне от нашия форум ... инсталация на Джумла с няколко плугина в Холандия струва 1500 евро... Австрииската фирма спонсор на Друпал изложението тази зима изработва не моного сложни друпал базирани сайтове срещу скромната сума от 7000 евро и доста по сложни срещу суми достигащи до 7 цифри (е-правителство - междувпрочем срещах цифри че БГ са набили 500 000 000 за това е-правителство във фирми на наши хора без особен резултат по-добре да ги бяха дали на австрииците...) ...просто в бг хората са толкова бедни че масово не осъзнават колко много всъшност струва това което имат в главите си... ама някаде назапад струва...
 
Последно редактирано от модератор:

Горе