mvmrik
Well-Known Member
Лошото е, че дори и да не сме в ЕС, продажните ни политици пак ще си въртят схемите, но може би ще е една идея по-добре.Заради тази тема бих подкрепил референдум за напускане на ЕС.. всичко идва от там..
Лошото е, че дори и да не сме в ЕС, продажните ни политици пак ще си въртят схемите, но може би ще е една идея по-добре.Заради тази тема бих подкрепил референдум за напускане на ЕС.. всичко идва от там..
На жените им отива да крадат от мъжете, но обратното е фарс. Мен лично ме отвращават мъже с оскубани вежди. Говорим за оскубани, а не за дискретно почистени.как може за жените да има панталони, а за мъжете да няма рокли?
И това се изтърка вечеМоже би не трябваше да политизираме и тази тема, но грубото натрапване на либералните идеи отново разделя обществото ни. Ето какво се споделя в социалните мрежи
Виж файлът 28767
Ами... не не трябваше, сякаш. Манди. Това е падение, вместо да се изфилосфоства, се политизира.Може би не трябваше да политизираме и тази тема, но грубото натрапване на либералните идеи отново разделя обществото ни. Ето какво се споделя в социалните мрежи
Виж файлът 28767
Няма как да се изфилософства нещо, което е напълно лишено от смисъл, Дафни. Политизира се, защото е политическа тенденция хомосексуализмът да се налага като норма и дори да се издига в култ.вместо да се изфилосфоства, се политизира.
Като цяло, мисля, че...
Какво??? Дай, дай... Може да е по-добро от препоръките за консултации.ужас, кво бях написал.
Добре че не видя. Груба шегичка дето ми се видя смешна на момента ама после като я прочетох и ми се стори ужасна.Какво??? Дай, дай... Може да е по-добро от препоръките за консултации.
Не, че не мога, ама... подозирам, че авторът на темата е по-голям експерт.
Космати дебели крака с чорапи до коленете, сандали или плетени обувки от соца, гарнирани с лятна жълта рокля... Мммм... Неочаквано добра комбинацияДобре че не видя. Груба шегичка дето ми се видя смешна на момента ама после като я прочетох и ми се стори ужасна.
Та викам темата да се разглежда като отделен казус. Има си конкретно предложение за мъжки рокли. Аз съм "що не".
Космати дебели крака с чорапи до коленете, сандали или плетени обувки от соца, гарнирани с лятна жълта рокля... Мммм... Неочаквано добра комбинация
Бай Контра, хич не си запознат с тренда на новата мода, какви коли маски ?таман ще можеш да пробуташ и кола маска
Сетих се за онзи стар виц, където една жена се подпряла с високо вдигната ръка на стената, случаен минувач я забелязал и възкликнал: Е ба*ти шпагата...Вече не е модерно жените да се обезкосмяват, а само мъжете !
Мисля, че и на теб ти е време за тротинетка.всъщност то има такава скрита ВИП секция във форума , просто помоли @Blinky да ти даде достъп до нея. Има няколко от известните тук членове на форума с достъп до тази секция , мога да ти ги изброя поне тези за които аз се сещам като @Sky , @fast_and_the_curious , @$INeed$ , @tipin , попитай ги на ЛС да ти дадат достъп
я кой се завърнал... свършиха ти хапчетата ли?Мисля, че и на теб ти е време за тротинетка.
Тъп въпрос, от тъп човек.я кой се завърнал... свършиха ти хапчетата ли?