От: Кой е най-добрият смартфон?
Ако искате телефон с много добро покритие (reception) и изключително качество на звука (микрофоните), марката е една - Motorola. Това е компанията, с дългогодишен опит в телекомуникацията. Аз съм голям фен на марката и ми е много криво, че тук се среща много рядко и то на неземно високи цени. Миналият януари се снабдих с Moto G и мога да кажа, че за парите си е супер телефон. Разбира се, ако можете да го вземете за 160$ от САЩ ще е още по-добре, но дори и да си го купите от тук, пак си струва.
Ако английският ви е fluent, а джоба по-пълен, приятно ще ви изненада Moto X със своите гласови команди
Лично аз много искам такъв, но 950-те лева, за които се предлага в България, ми идват като удар с мокър парцал в лицето. (на фона на 350$ в САЩ)
Общо взето смартфончето може да е полезна джаджа, може да върши много добра работа - GPS, email, IM. Става дори и за стандартни разговори :lol:
Но ако си търсите нов телефон е по-добре да изчакате малко - тепърва масово навлизат 64 битовите процесори, което означава две неща - по-добра производителност на телефоните с 64 битови процесори; спад на цените на телефоните с 32 битови процесори. Да не говорим за Project Ara, който би трябвало да се "материализира" и пусне в продажба съвсем скоро. А и Ubuntu телефоните съвсем скоро ще станат реалност
(след една седмица излиза първият).
Най-добър смартфон? Няма такова нещо
Личен избор (предпочитан) смартфон? Да, това вече го има