Millionaire
Member
Подкрепям, че няма най-добър, всичко е до вкус и нужди. До сега съм карал само на андроид, сега реших да пробвам iOS, засега съм доволен.
Подкрепям, че няма най-добър, всичко е до вкус и нужди.
Така описано - тегли чоп. Шанса да сбъркаш е 50%.Добър ден ! Колебая се между Huawei и LG като марки телефон. Не мога да реша коя от двете да избера. Моля за съдействие.
Тия китайски пръчки имат ли 100% бг превод?Допреди няколко години бях голям фен на Самсунг, но вече не бих си купил от тази марка. Висока цена, а параметри никакви.
От миналата година съм със Xiaomi redmi note 3 pro. Страхотна машинка с full HD екран и добра операционна система MIUI базирана на Андроид.
И за разлика от алчните компании, предлагащи обновление само на най-новите си модели, Xiaomi ще обнови и много стари модели с последния Андроид/MIUI.
Пръчките ги правят с крадене, а айфона с технология развивана 10 + години струваща сигурно милиарди долари.Да, просто трябва да се купува Global / International версия, а не китайска.
Отделно MIUI си поддържа вече български език и има повече настройки от стандартния Андроид. Както и сумати теми безплатни.
"Пръчките" се произвеждат в един и същи завод с айфон, от едни и същи китайчета.
Забрави да допълниш, че тези пръчки освен да копират друго не правят - то и затова трудно ще се наложат на друг пазар освен китайския.
А да не говорим за OS-то, което има back door и все едно телефона ти е отворена книга за определени хора/звена
Изобщо не си запознат с продажбите на фирмата, броя на магазините под тяхна марка и финансовите им резултати. Малко наизуст го изпляска това мнение, а съм забелязал, че си с висока финансова грамотност.
За бакдора няма да споря, защото не ми се влиза в коспираторски спорове. Ползвайте си там марковите телефони по 2000 лева и живейте си в заблуда, че сте защитени.
Копирали били? Че кой не копира и не краде технологии. Малко ли патентни спорове има в момента.