Екстремните мерки за и против изолацията, както и екстремните морални квалификации са в най-добрия случай нелепи, а по-вероятно – опасни. Яростното гребане в две различни посоки е безсмислено при положение, че всички сме в една лодка, а капитанът е зает с рекламните си обиколки с джип. Затова би било добре да се споразумеем за някаква посока на плаване. Неминуемо ще се наложи да правим компромиси в интерес на други хора, както и най-сетне да признаем, че разумни предложения дават и привърженици на курса „А ла Мутафчийски“, и тези на курса „А ла Мангъров. Ако вместо това обаче продължаваме да се млатим с думи и да се удряме с гребла по главите, то вирусът и неговият екипаж от каквито се сетите още кризи рано или късно ще ни вземе на абордаж. И ще имаме късмет, ако ни остави поне бутилка ром.
Джонсън: Трябваше ми кислород с литри, докато ме лекуваха в болницата | Общество
Британският премиер Борис Джонсън разказа, че за лечението му от коронавируса в болницата Свети Томас са използвани литри и литри кислород. В интервю за в. Сън той описва как е бил привързан към апараoffnews.bg
Нещата дето пише тук са толкова в стил Доналд Тръмп, че не е истина. Аз не вярвам да е бил болен от каквото и да е. Този е лъжец и просто си прави представление. Не знам дали е най-големия фен на Доналд по собствено желание или по желание на оригинала, но очевидно нещо не е наред и това не може да е добре. Тръмп откакто е президент не е направил нищо по-различно от всяка друга кукла на конци преди него - военни конфликти и икономически манипулации, примесени с много лъжи за да изглеждат като постижения. При това положение оптимистичните надежди за Борис Тръмп Джонсън могат да са само, че ще стори по-малко поражения от своя идол.
What can be asserted without evidence can also be dismissed without evidence."
Definitely. The truest information comes from Wokefornia - the state that hates Trump in his guts.
Не много. Даже по-малко, отколкото и за да манипулираш вота на британците за брекзит, обикаляйки с рейс, на който пише доказуеми лъжи.Колко хора според теб са нужни за да се скрие конспирация от рода на това, че не е болен всъщност?
Ха ха ха... Най големия тулуп на държавата за хората с различното мнение и неудобните въпроси...
Виж файлът 19184
личното ти мнение, което казвам пак, че не е важно
retardКажи го пак, че не запомних Но щом твоето мнение е по-важно, дай ти доказателства, че Борис Джонсън е бил в болницата, дишал е трудно и е бил наистина зле. Аз искам да видя видео на което показва как се мъчи да диша. Нали показателите са се влошавали и се е питал как ще се измъкне докато целия свят се питаше дали ще оживее. Трябваше да има видео. Ако няма, тогава нищо не ми пречи да си мисля, че този индивид не само изглежда и говори като идола си, а и лъже като него. Съжалявам, но Доналд Тръмп си е лъжец от класа.
retard
Интернета иба майката на всичко, няма смисъл да се спори с лошия матрял.Преди това искам да ми докажеш, че Дядо Коледа не съществува, и че няма леприкони, не може да се оплачеш, това е твоята логика.
Задълба в детинщините. Не виждам смисъл да анализираме очевидното - дали даден политик лъжел...Кажи го пак, че не запомних Но щом твоето мнение е по-важно, дай ти доказателства, че Борис Джонсън е бил в болницата, дишал е трудно и е бил наистина зле. Аз искам да видя видео на което показва как се мъчи да диша. Нали показателите са се влошавали и се е питал как ще се измъкне докато целия свят се питаше дали ще оживее. Трябваше да има видео. Ако няма, тогава нищо не ми пречи да си мисля, че този индивид не само изглежда и говори като идола си, а и лъже като него. Съжалявам, но Доналд Тръмп си е лъжец от класа.
В такава ситуация се подхожда с допускания. Когато става въпрос за политици, шанса да съществуват еднорози е много по-голям, отколкото политик да не лъже или да не се мъчи да извлече политически дивиденти от ситуацията.
Вярата в честните политици, е същото като вярата в Дядо Коледа и еднорозите, няма голяма разлика.
Задълба в детинщините. Не виждам смисъл да анализираме очевидното - дали даден политик лъжел...
В случая политика си е кръстил туко що родения син на двама лекари който са му спасили живота ...