Много готино им го сложи Бацето тази сутрин! Браво, така трябва! Мачкааай!
Много готино им го сложи Бацето тази сутрин! Браво, така трябва! Мачкааай!
Мдаам, стадото си заслужава чобанина, ама ние къде да се денем?Много готино им го сложи Бацето тази сутрин! Браво, така трябва! Мачкааай!
Мен пък ми стана готино за хилядите тролове, които ги насра по бай тошовски начин. Те от друга дума не разбират. Мачкааай!Честно казано, мен ме хвана срам, като го слушах....
Мен пък ми стана готино за хилядите тролове, които ги насра по бай тошовски начин. Те от друга дума не разбират. Мачкааай!
Мен пък ми стана готино за хилядите тролове, които ги насра по бай тошовски начин. Те от друга дума не разбират. Мачкааай!
И 100 тояги + обесване + разстрел. Как може да обсъждаме ежедневните абсурди, сътворени от управляващата мафия?! Ааааа!!! Заключване му е майката. Ти като виден русофил, знаеш как стават нещата.@Blinky време е за ключ май, обърнаха го на политика.
И публично обесване - да не забравяме!lock + ban , OP is moron
Резонен въпрос, но зададен от неправилния човек. Покажи една тема, в която си бил полезен някому и не си се изявил като пълен тъпанар?И пак да попитам къв го дири намндибанди във форума след като пише само офтопик?
Ти нали знаеш, че и тебе е имал предвид? Не се ласкай, че тиквоча изпитва уважение към избирателите си. Той не разчита на вот, а на изградена мрежа за ефективно манипулиране на избори.Прав е Бойко - много тулупи се навъдиха!
тия кур***** номера ги остави за темата, кажи що пишеш във форум чиято тематика ти е чужда?Резонен въпрос, но зададен от неправилния човек. Покажи една тема, в която си бил полезен някому и не си се изявил като пълен тъпанар?
Що за въпрос... Всички жени търсят компанията на успешни и пробивни пичое-предприемачи.тия кур***** номера ги остави за темата, кажи що пишеш във форум чиято тематика ти е чужда?