От: От: От: Кой се справя добре с дизайн на лого?
..
В противен случай нема мръдне наникъде - само ще си дълбае нишата "конкурс за лого за 30 лева"...
... Понеже се пак е по-добре да се земат 30 лева за едно ****** отколкото нищо да не се прай или да се спами по форуми, нали тъй? Пък и ше отнеме много по-малко време отколкото стъкмяването на едно лого!
ПС: Не е туй дет сички си помислихте първо, мръсници такива!
Който "не разбира", отива в 99designs.com или нещо от рода, и се пробва до откат... В продължение на няколко месеца примерно. Поне ще работи по нормално дефинирани изисквания, за клиенти със средни бюджети, и ще се сравнява със средно-напреднали "разбирачи"... А може и случайно да спечели няколкостотин зиленички. В един момент ще може да си позволи да се подхилва на подобни "конкурси" като тия тука или в ДП.Времето и трудът се заплащат.
Ако си разбираш от работата да , но повечето не я разбират , и за това е конкурс , за да види автора кой се справя най добре и да избере него ...
В Digitalpoint на автора могат да направят дори и за 10$ лого което Вие тук за 50лв да речем не можете
..
В противен случай нема мръдне наникъде - само ще си дълбае нишата "конкурс за лого за 30 лева"...
По-горе написах какво е изгодно да се прави. Понеже нещо ме пере простащината неска, ми идва да предложа едни 30 лева на теб и останалите дами във форума да ми извършите една леко специфична услуга, пък аз ше платя (евентуално) на най-добрата, тая дет най-разбира!Ама ти не знаеш ли, че тука е по-изгодно нищо да не се прави, отколкото някой да вземе 30 лв. за едно лого. И не са виновни " хейтърите " във форума обаче за това положение...Noke е прав въпреки, че съвсем друго имаше предвид.
... Понеже се пак е по-добре да се земат 30 лева за едно ****** отколкото нищо да не се прай или да се спами по форуми, нали тъй? Пък и ше отнеме много по-малко време отколкото стъкмяването на едно лого!
ПС: Не е туй дет сички си помислихте първо, мръсници такива!
Последно редактирано: