Кой се справя добре с дизайн на лого?

От: Кой се справя добре с дизайн на лого?

http://www.google.bg/#hl=bg&source=...1g1g-s1&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=af094cb84a041f35

I cheked too (and those strange results came out...) and I found out that I'm carried away
(както и да е, ще я оправя и втората грешка)

Както съм отнесен и за резил станах - той 5тия резултат е от Wiki без "o"-то, ама кой да види...

Последно редактирано:

Точно това ти показах :)
Освен това, както аз ти го казах, излизат 13 милиона резултата.

Anyway, whatever... :)

Промених си мнението - супер е офертата, давайте предложенията!
Таман ще има зърно за мелницата ми, пък накрая ще мога авторитетно да заявя " Аз казАх ли ви чи тъй ши стани?!" :)

дизайн на лого

Едно предложение от мен..
Упс.. ти май го искаше Burgas, а не Bourgas, нали.. нищо, ако ти хареса - ще го редактна.

Последно редактирано:

БОЖЕ :О Хора моля ви отнесете се сериозно наистина ли мислите,че това са лога ??? LOL

От: БОЖЕ :О Хора

БОЖЕ :О Хора моля ви отнесете се сериозно наистина ли мислите,че това са лога ??? LOL
Ако ще правиш критики, вземи да се конкретизираш - може да попием нещо от професионалната ти мъдрост. А най - добре сам дай пример КАКВО Е лого: хем ще изкараш 30лв., хем шапка ще ти свалим.
....
Айде да спра до тука..

От: От: БОЖЕ :О Хора

Ако ще правиш критики, вземи да се конкретизираш - може да попием нещо от професионалната ти мъдрост. А най - добре сам дай пример КАКВО Е лого: хем ще изкараш 30лв., хем шапка ще ти свалим.
....
Айде да спра до тука..

Не исках да ви засягам господа дизайнери нямам мъдрост от която да почерпите само ще ви предложа да влезнете в logopond или logomuse който и да е сайт за лога и ще разберете какво имам в предвид. ААА даа и не съм тоя а тая :) :) най малкото направи си една разходка в Graphilla и почерпи мъдрост айде със здраве :) :)

От: От: От: Кой се справя добре с дизайн на лого?

Поради незаинтересоваността на поръчителя премахвам логата!

Последно редактирано:
От: От: БОЖЕ :О Хора

Не исках да ви засягам господа дизайнери нямам мъдрост от която да почерпите само ще ви предложа да влезнете в logopond или logomuse който и да е сайт за лога и ще разберете какво имам в предвид. ААА даа и не съм тоя а тая :) :) най малкото направи си една разходка в Graphilla и почерпи мъдрост айде със здраве :) :)
Влязохме, видяхме и пак нищо не разбрахме.
..
И хайде, ще съм гаден. Първо, влизаш тук, подмяташ нещо, загатвайки компетентност и тежина, но щом се наложи директно и конкретно да отговориш - веднага абдикираш. Второ, логата, представени в тази тема са много по - добри от някой от даваните за пример от теб и разбира се, превъзхождани от някои други.. но тук явно сме по- подръка за нечие себеувърждаване.
Трето - гледам пуснала си опит в темата за 30-те долара. Не е важно каква ти е графиката, но и там в поста си си побързала да уточниш, че си го направила "набързо така", сиреч оставяш си една вратичка за уязвеното самочувствие, загатвайки "ами ако не е станало прилично, то да се има предвид, не че това са ми възможностите, ами поради щото така неглиже го давам.. " - същата тактика като тука: със загатване без нищо директно казано, едно наранено и комплексирано самочувствие, заело отбранителна поза, демонстриращо превъзходство, но в постоянна готовност да побегне, поради изключителната си неувереност и ниска себеоценка.
Какъв ти е проблема: да не изреждам варианти, ама не му е това решението.
:arrow:Виждаш ли: така се казва мнението директно, ясно, конкретно - не те пращам в мисвселена.ком, или психодиспансер.затук.си
Тук всеки
може да подмята забележки по колегите си, но никой не го прави.
Първо, защото е грозно, и второ - защото оценките ги дава поръчителя, а не Сапфирите.
Не желая тази тема да се превръща в място на ежби, така че: МОЛЯ ТЕ, НЕ МИ ОТГОВАРЯЙ!

И забележи: така отворих вратичка за оправдание на бягството и спасение за твоят мъничък "Аз".

Пийс!

Последно редактирано:

@KALOS имаш ЛС http://www.logomoose.com/logo-design/rockit/ ,http://www.logomoose.com/logo-design/families/ , http://www.logomoose.com/logo-design/royal-theater/

http://www.logomoose.com/logo-design/twins-communications/
ETO ГИ ТВОИТЕ ПРИМЕРИ сравни моля те направеното в тематa с конкретните неща,които съм пуснала. ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ГРУБИЯ СИ ТОН понякога се държа гадно но моля ви хора погледнете първо и после коментирайте.Лек и успешен бизнес желая на всички

Ти си просто един трол.
Go on, FEED THE TROLL!

Кво стана с конкурса, къде е поръчителя да каже кое лого му харесва или не му харесва и т.н. Ако не се появи до утре предлагам да му наблъскаме Negative трейдър :)

Тц тц каквото искате блъскайте хора. Просто нямах достъп до нет тези дни.
Какво се сърдите толкова не разбирам. Написал съм краен срок на конкурса.
Не съм уточнявал кога ще избера победител и ще му платя.
Незаинтересованост... :)

Момчета, слабичко с предложенията.
Друго очаквах, но нищо, победител е T.Dimitroff с едно условие -
искам още една корекция, защото изрично написах, че не искам заигравки с къщи и покриви, тъй като всеки сайт за имоти разчита на това

Мерси за вниманието :twisted:

От: От: Кой се справя добре с дизайн на лого?

bourgas2.jpg

Понежи туй нали е форум и основното му предназначение е за хейтване,
по принцип няма лошо да кажеш че работата на едикойси не струва...
Най-малкото щото ако бъдеш благосклонен и любезен към труда на колеги,
ще спиш по-спокойно, че няма да ти го върнат в някой труден за тебе
момент...

С изключение на груби издънки де.

От друга страна примерът на Сапфир в другата тема избива рибата!!!.
На фона на останалите предложения, ще ме извинявате. Може да я напсувате
тука публично, ама в себе си се замислете... Аз за себе си леко се стреснах
като видях таквоз нещо у тоя форум.

Абе на мене идеята ми беше да нараним афтора заде пусна тоя нагъл конкурс,
не да се хулите взаимно бре! :)

:) @Noke Благодаря ти за подкрепата и за топлите думи :)

Понежи туй нали е форум и основното му предназначение е за хейтване,
по принцип няма лошо да кажеш че работата на едикойси не струва...
Най-малкото щото ако бъдеш благосклонен и любезен към труда на колеги,
ще спиш по-спокойно, че няма да ти го върнат в някой труден за тебе
момент...

С изключение на груби издънки де.

От друга страна примерът на Сапфир в другата тема избива рибата!!!.
На фона на останалите предложения, ще ме извинявате. Може да я напсувате
тука публично, ама в себе си се замислете... Аз за себе си леко се стреснах
като видях таквоз нещо у тоя форум.

Абе на мене идеята ми беше да нараним афтора заде пусна тоя нагъл конкурс,
не да се хулите взаимно бре! :)

Май твоето основно предназначение е да хейтваш.

Коя е другата тема?

Горе