От: Кой телефон да избера?
Вчера на един приятел разцъках С4-ката ама много голям ми се стори, не съм им фен на тези огромните телефони ... Тези дни ми направи впечатление този Please remove links from your message, then you will be able to submit your post. доста бюджетно решение ми се струва, някои някаква информация има ли ?
Според мен,неси заслужава.Във форума на андроид бг даже няма раздел на марката Gigabyte,мнения за телефона намерих в раздел други телефони,най-долу.
"Тайван,Китай - работата е ясна нож с много остриета - стига да не го базикаш ядове няма да имаш"
"От няколко часа е в ръцете ми и единствените два "кусура", които мога да отбележа е, 720п качеството на Ютуб видеото, не мога да твърдя, че проблема е изцяло във видео картата или в приложението, но излиза малко все едно е на 360. Другото е, че загрява доста машинката. Лично на мен второто не ми е проблем, прилично бърза е, за над 3 часа пръсване от базикане на всичко, което идва в комплекта на Джели Бийна не загуби почти нищо от батерията си, а пък уж гледах ХД видео в Ютуб, уж кликах някаква тъпа игра с ефекти и без смисъл.
Основните дейности - офис пакет, интернет и видео са с добра скорост на изпълнение, но да не се приема професионално мнението ми, това ми е първият смартфон, та е възможно просто да не мога да оценя адекватно.
Просто изкавам лично мнение на база "разузнаване на телефона" "
Единстрените коментари за него са това . Няма и много информация за него. Процесора много ще се затормозява според мен.Видео картата нея знам каква е,но според по-горния цитат е боклук.Избора си е твой.
Незнам от какво са очаровани "smartphone" както пише в ревюто им ,но просто ревюто е направено да ти се хареса.