lowriderzzz
Well-Known Member
*Първо да кажа: това не е обява. (все още)
Въпроса ми е следния: искам да делегирам част от работата на друг човек и следователно да му платя де.
Работата се състои в това да подготвя и изпраща пратките по еконт.
Като подготвянето включва:
1. Да се обади на клиена, за да потвърди поръчката си (адрес и ден за доставка)
2. Да запише диска със съдържанието на него
3. Да го опакова със защитно фолио (bubble wrap)
(това всичко отнема около 10тина минути)
4. На края на деня да остави пратката в офис на Еконт.
Тъй като нямам кой знае колко пратки - няколко на ден а и всеки ден е различно. Най-добре според мен би било да дам комисионна от цената на самата пратката.
Но не знам колко би било най-справедливо за човека, а и за мен.
Пратките са на стойност между 15 и 150 лв.
Все пак това не е постоянна работа. Ако за деня няма поръчки - няма работа. Ако има 2-3 поръчки - това са към 20мин работа. Сложи и още 10 да отиде до офиса на Еконта.
Я предложете вие например, ако трябваше да свършите тази работа, колко би било справедливото за вас ?
Въпроса ми е следния: искам да делегирам част от работата на друг човек и следователно да му платя де.
Работата се състои в това да подготвя и изпраща пратките по еконт.
Като подготвянето включва:
1. Да се обади на клиена, за да потвърди поръчката си (адрес и ден за доставка)
2. Да запише диска със съдържанието на него
3. Да го опакова със защитно фолио (bubble wrap)
(това всичко отнема около 10тина минути)
4. На края на деня да остави пратката в офис на Еконт.
Тъй като нямам кой знае колко пратки - няколко на ден а и всеки ден е различно. Най-добре според мен би било да дам комисионна от цената на самата пратката.
Но не знам колко би било най-справедливо за човека, а и за мен.
Пратките са на стойност между 15 и 150 лв.
Все пак това не е постоянна работа. Ако за деня няма поръчки - няма работа. Ако има 2-3 поръчки - това са към 20мин работа. Сложи и още 10 да отиде до офиса на Еконта.
Я предложете вие например, ако трябваше да свършите тази работа, колко би било справедливото за вас ?
Последно редактирано: