Вискяр Градинаров
Well-Known Member
От: Колко дена още?
НС с радост ще им даде ток - само и само да са тихи...
НС с радост ще им даде ток - само и само да са тихи...
Джеймс Пардю: Бях смаян от политическото сплашване и контрола над медиите при Борисов
Специален поздрав от бай ви Пардю за герберастите във форума
- Ваше превъзходителство, изненадахте ли се, че правителството на Бойко Борисов толкова бързо подаде оставка?
- Не бях изненадан, че правителството на ГЕРБ падна. Фактически очаквах режимът на Борисов да загуби мандата си дори по-рано. За да падне, трябваше хората масово да излязат на протести по улиците на България. Надявам се, че демонстрациите, които започнаха през зимата и продължават до днес, представляват действително събуждане на гражданското общество в България. Ако бях българин, щях да съм на улицата заедно с протестиращите.
- Смятате ли правителството на Пламен Орешарски за по-добра възможност за България? Не ви ли тревожи неговата политическа зависимост от партия "Атака" в Народното събрание?
- Правителството с мандата на БСП имаше златна възможност да се придвижи към центъра на политическия спектър и да прочисти политическото, икономическото, социалното и правното бедствие в България. За жалост, то не успя да се възползва от тази възможност, когато подбираше ръководител на ДАНС. Това назначение и начинът на прокарването му през парламента показаха на обществото, че нищо не се е променило. Опасявам се, че вече е много късно за правителството на Орешарски, но българите ще решат какво да правят с него.
манта, да не минаваш в дясно?! :shock:Специален поздрав от бай ви Пардю за герберастите във форума
Ааааа, олекна ми!поне да беше линкнал оригинала, защото поздрава е за герберисти и цоциалисти
Блинки, само едно не мога да разбера, ти да не би случайно да се опитваш да онивиниш или омаловажиш това което се случва в момента, като правиш съпоставка с предишното управление?
Според мен всяко управление трябва да отговаря за действията си, не може да назначаваш, да крадеш и да лъжеш с оправданието, че видиш ли предишните действали така.. за това сме на тоя хал...
Ни най малко. Просто ми е чудно какво им става на всички. На мен повечето действия ми говорят, че при Бойко повече им харесваше. И какво излиза, всичко медийни манипулации, рязането на ленти, назначаването на кратуни и какво ли още не тогава е било нормално, а сега много зле?
Просто малко късно са се сетили хората, че нещата не са наред. И да изключим факта, че някой от тях си заработват там. Съжалявам, но малко трудно успявам да им вляза в идеята, особено, когато преди няколко дни моя роднина попита случаен протестиращ какво искам, а той малоумника отговорим, че искал да блокира икономиката на държавата. Сори, ама с този на протеста някак си не се виждам. А се водя обикновен човек по принцип.
Нека да се каже първо, че това задържане на ДДС не идва от сегашните. И това, което са теглили или ще теглят като кредит от 1 млрд. сигурно ще отиде в това направление и погасяването на още други задължения. Ако не си спазят обещанието, то тогава няма да съм определено толкова смел в изказванията си, защото определено ще е много силна финансова инжекция в бг бизнеса.Блинки, ти им вЕрваш на обещанията все още, ама ако не върнат ДДС-то на фирмите до края на август (както обещаха) пак ли ще ги подкрепяш тихичко?
Защото това е единственото им решение, което що подпомогне бизнеса. Останалото е червена метла и популизъм.