И така може, ама как се правят 20 вървежни сайта... :?
Това, че някой има и пише в тема за адсенс, не значи, че се изхранва от адсенс. И изобщо ти ако имаш сайтове в една ниша е много кофти. Какво ще стане ако ми баннат адсенс акаунта? Или moreniche акаунта? Ще го духам. Затова много сайтове, с различен тип монетизация.
Останал съм с впечатлението, че повечето от потребителите, които са гласували, че се прехранват чрез ИМ, се занимават с Адсенс. Не знам дали греша, но трябва да имате огромни сайтове, че да се прехранвате по този начин, а някои хранят и жена и деца... Наистина ли тук има уебмастъри с толкова големи сайтове, или моите сметки за печалбите от Адсенс са грешни?
Мисля че визираш мен, затова ще ти отговоря. Да, една част от доходите ми са от адсенс, други са от афилейт сайтове, а трети са от продажба на малки нишови сайтове и работа с фирми. И да, тук има хора с огромни сайтове с над 10 милиона импресии на месец. Ако ти е толкова интересно ще ти кажа колко клика и импресии имам на адсенс акаунта за миналия месец. Само че на лично...
Аз пък зарязах Adsense като несериозен приход. За някои теми (ключови думи), може и да се плаща добре, но не считам за нормално Google без точно описани правила да си съчинява колко и дали изобщо да ти плаща. Не намирам за много коректни този вид уж партньорски отношения. Ползвал съм ги преди време, но не съм доволен от Google Adsense като цяло. Най-печелившо е когато продаваш продукт/услуга. Ако е някаква онлайн услуга, която може да се ползва от масовия потребител, задължително трябва да има някаква макар и орязана безплатна версия, за да може чевек да види колко са качествени услугите и да вземе да реши да пробва платените варианти. Ако някой ви занимава със стотинки, просто го зарежете.