Колко хора ще отидат в сектора на гостите на мачовете с Ливърпул и Реал?

Ще отидете ли в гостуващия сектор за да подкрепите Ливърпул и Реал?

• Общо гласове
    34
Нека отидат на световно или европейско и ще видим каква ще е тогава еуфорията. Не ми сравнявай нещо, в което този отбор се е забил от години и не може да додрапа по-далеч с ШЛ. Аз се чудя кое да гледам в момента, националния ни отбор или Вип Брадър. :)

От: От: Колко хора ще отидат в сектора на гостите на мачовете с Ливърпул и Реал?

На кривата ракета и космосът й пречи. Лудогорец си заслужиха да играят с големи отбори. Другите български отбори се провалиха, защото играят много зле и освен да създават интриги друго не могат на този етап. Това е положението. Разбира се, че ще подкрепя българския отбор. От какъв зор трябва да ми пука за някакви английски и испански величия? Не съм родоотстъпник.

:-o дамммм

От: Re: Колко хора ще отидат в сектора на гостите на мачовете с Ливърпул и Реал?

Вип Брадър. :)

Ти... това... сериозно ли? :lol:

От: Колко хора ще отидат в сектора на гостите на мачовете с Ливърпул и Реал?

Аз съм пред същата дилема и засега Вип Брадър надделява, но най-вероятно ще цъкам напред-назад с дистанционното и ако мачът е добър, ще наблегна на него.

Re: От: Колко хора ще отидат в сектора на гостите на мачовете с Ливърпул и Реал?

Аз съм пред същата дилема и засега Вип Брадър надделява, но най-вероятно ще цъкам напред-назад с дистанционното и ако мачът е добър, ще наблегна на него.

Хахаха, аз дори нямах дилема. :) Да видим дали ще се напие пак Лорда....хахаха, до къде ни докараха тия....баси футбола, баси чудото. ;)

Шегувам се, ще се гледа мача. ;)

100% ще си го гледам. Българи юнаци!!!
Само да напомня, че днес Националният ни отбор има мач. Верно, няма сълзливи патриотични заглавия из медиите, обективните и неплатени журналисти просто са забравили, няма истерии за билети.. Но все пак, хората, които защитаваха толкова усърдно каузата, че нема как да не подкрепя български отбор... дано се сетят да посетят и този мач. Безплатни сандвичи няма да има, дано не е проблем...

Re: От: Колко хора ще отидат в сектора на гостите на мачовете с Ливърпул и Реал?

100% ще си го гледам. Българи юнаци!!!

Да споделите после тук....сори, но не съм оптимист последно време за националния, особено като го води човек, който не е стъпвал на световно. :)

Re: От: Re: Колко хора ще отидат в сектора на гостите на мачовете с Ливърпул и Реал?

Ти... това... сериозно ли? :lol:

Е как, кво да гледаме, бате? :D Не е като едно време, където знаеш, че план минимум ти е групите на световното. :)

Форумният патриотизъм еволюира до преследване на чужди успехи, което се оправда веднага с класирания, ранг на турнири, игра и какво ли не. От "подкрепяме българския отбор" стана "подкрепяме българския отбор, но само ако бие". Не случайно сме единствената публика в света, чиято единствена песен е "ние пеем само за победа"...

Не разбрах само що на вътрешните мачове на Лудогорец също никой не ходи, те там сигурно са някакъв друг отбор, дето не си е заслужил... Но отговор на този въпрос ще получим в следващата еволюция на теорията.

ПП ония, активните, дето се пенявеха кой бил българин, кой бил национален предател, кой имал задължения като българим гледам ги няма.... Дано са на касата за билети...

@tprodanov спри вече с глупостите. Каквто и да кажеш никога не е вярно.
Медиите пишат за интереса, който НИЕ феновете имаме към билетите(не броя хората които не гелдат футбол и са писали в тази тема).
Ще има транспорт до 1 часа утре, така че е същото като при Лудогорец.

На вътрешното първенство хората не ходят, защото често са виждали кадри като тези от Марек - Левски. Както и наскоро случилото се дебили от ЦСКА пребиват някакви случайни хора хървати, които живеят в Германия! Не са ултраси, не са от Динамо... абе кухи като лейки.
Дори в общността на ултрасите(има си сайтове) цял свят им се смее.

Аз бате нали ти казах да си пиеш аповете. :)

Обяснявам ти, че играта им не става, ти за партиотизъм? Форумът си е много патриотично настроен. Но за съжаление няма как да знаеш за SEO състезанието, което точно от хората тук успяхме задружно да спечелим. И един си тръгна с iPhone от там. Малко идваш неподготвен с изказванията си. ;)

Подкрепяме българският отбор (слага се пълен член, защото е подлог, оооо, патриоте) винаги, но последно време не ни е дал повод. Ако ти обичаш да пикаеш срещу вятъра, няма лошо. Нужно е да покажат, че им пука, че правят нещо по въпроса, че играта им е на ниво, че не влизат в медиите с глупости и да не продължавам. Уважението се печели, не може да го наложиш, само заради идеята, че са български отбор и защото и ти си българин ще викаш. Да, ще викаш, но само за това, че си българин ли? Малко повече се иска, когато става дума за спорт, ако ме разбираш. За волейболния отбор, не съм изпускал мач, защото има какво да гледам и на какво да се надявам. А ако не ме разбираш, кофти.

Отборите на Лудогорец в А група може свободно да ги сравниш с тези на националния в тези квалификационни групи. ;) Което автоматично отговаря на въпроса ти защо е такъв интереса към този мач. ;) Това е ентъртеймънт човек, когато има за какво да се вдигнат хората да те гледат, отиваш. Когато не, просто си ги подкрепящ, без да си толкова ентосиазиран. :) Не е много сложно да се разбере.

От: Re: Колко хора ще отидат в сектора на гостите на мачовете с Ливърпул и Реал?

"Подкрепяме българският отбор " е типично патриотично и неграмотно изказване, защото очевидно дори не знаеш що е то подлог и кога се членува. А за подкрепа на Националния отбор повод не е нужен. 20 страници змии и гущери как хората неподкрепящи Лудогорец не са българи, сега се оказва, че трябвало и повод да има и накрая аз съм бил говорел за патриотизъм... Че чак и СЕО състезание намесихме.... На това по света му викат глорихънтъри, а у нас обикновени лизач

@tprodanov човек сипи си едно пиене, че направо не те разбирам как оцеляваш. Ти и твоите друшки анти-домусчиеви си натресохте термина небългари.
Аз не ходих на Лудогорец, не ме вълнуват и ще ходя да подкрепя нациланалите нищо, че не го заслужават(трагично играят, но поне се опитват де).

Голям философ си обаче, признавам те...
"Подкрепяме българският отбор " е типично патриотично и неграмотно изказване, защото очевидно дори не знаеш що е то подлог и кога се членува. А за подкрепа на Националния отбор повод не е нужен. 20 страници змии и гущери как хората неподкрепящи Лудогорец не са българи, сега се оказва, че трябвало и повод да има и накрая аз съм бил говорел за патриотизъм... Че чак и СЕО състезание намесихме.... На това по света му викат глорихънтъри, а у нас обикновени лизач

Що, нещо имаш по темата ли?

Иначе, назад има интересни цитати...

То ако сте Българи от вътре трябва да ви дойде, ако не ви идва значи нещо не е наред.
Бате, ако искаш скачай и подкрепяй който искаш. Не е задължително дори. Ей, после ми кажете, че феновете на другите отбори не са лумпели. Кофти приоритети имате нещо

Всички се раждаме Българи в тая държава, но някой от нас с течение на времето стават по-големи Българи.

България не българино, България. Ама верно си прост

Смятам че съм задължен като Българин. А и така го чувствам от вътре!

tprodanov или резаняк или тъп мангал,такъв човек не може да е Българин

аз съм Българин и съм длъжен да го направя! Чувствам се длъжен като Българин, ако ми говориш пак "мен никой не може да ме задължи, да подкрепям Българския отбор" ами извинявай ама ако някой трябва да те задължава на сила

И изведнъж баш патриотите се оказаха, че трябвали да имат и повод, някой да си бил заслужил. А патриотизмът остана назад :lol:

Чувствам се горд, че си отбелязал и мои думи :D! Не видях никъде в интернет фен на Лудогорец да сравнява Лудогорец с Националния отбор... Май само хейтърите правят това сравнение :). Айде стига сте търсили вина в Лудогорец. Цял интернет гръмна против Лудогорец. Прекалявате наистина, заорете се. То е ясно че всичко негативно ще е повод за ръсене на пумия върху лудите... Сигурно ако пък стадиона се напулни ще има и изречения от рода на "Ето виждате ли, това е Националния отбор, а оня другия е отбор на чужденци и кренверши. И подобни грозотии.

Успех на нашите момчета, доста труден мач ще е :)

От: Re: От: Re: Колко хора ще отидат в сектора на гостите на мачовете с Ливърпул и Ре

Той може да се е отказал или да е намерил нова схема, с тези циркове дето ги правят от гошко и фейса братле :D
Тоя е тук за това бате, не да прави пари. :)

Свършиха изборите, ама продан още си го държи инерцията вече не подбира и темите направо на рандом си ги пиква:)

Горе