Аз бате нали ти казах да си пиеш аповете.
Обяснявам ти, че играта им не става, ти за партиотизъм? Форумът си е много патриотично настроен. Но за съжаление няма как да знаеш за SEO състезанието, което точно от хората тук успяхме задружно да спечелим. И един си тръгна с iPhone от там. Малко идваш неподготвен с изказванията си.
Подкрепяме българският отбор (слага се пълен член, защото е подлог, оооо, патриоте) винаги, но последно време не ни е дал повод. Ако ти обичаш да пикаеш срещу вятъра, няма лошо. Нужно е да покажат, че им пука, че правят нещо по въпроса, че играта им е на ниво, че не влизат в медиите с глупости и да не продължавам. Уважението се печели, не може да го наложиш, само заради идеята, че са български отбор и защото и ти си българин ще викаш. Да, ще викаш, но само за това, че си българин ли? Малко повече се иска, когато става дума за спорт, ако ме разбираш. За волейболния отбор, не съм изпускал мач, защото има какво да гледам и на какво да се надявам. А ако не ме разбираш, кофти.
Отборите на Лудогорец в А група може свободно да ги сравниш с тези на националния в тези квалификационни групи.
Което автоматично отговаря на въпроса ти защо е такъв интереса към този мач.
Това е ентъртеймънт човек, когато има за какво да се вдигнат хората да те гледат, отиваш. Когато не, просто си ги подкрепящ, без да си толкова ентосиазиран.
Не е много сложно да се разбере.