Колко хора ще отидат в сектора на гостите на мачовете с Ливърпул и Реал?

Ще отидете ли в гостуващия сектор за да подкрепите Ливърпул и Реал?

• Общо гласове
    34
От: Колко хора ще отидат в сектора на гостите на мачовете с Ливърпул и Реал?

съдията .... съдията ... пеееее ...ас !!!

Мамка им долна, съдията се шиба за пари

Тоя съдия май не е чувал за пасивна засада, а на реал втората дузпа беше 100% фейк, а на нас чиста дуспа не свири..
Единствено останах доволен от играта на Лудогорец.
Сигурен съм, че ще вземат поне една победа.

Ква победа братле. Те и срещу базел така ще свирят. Ебахти уефа-та. Ако не си с мултимилионна селекция край..

базел ако вземат точките срещу ливърпул, а ние утрепим ливъра с 2:0 и леал паднат от ливърпул, и ние бием базел ( в което съм сигурен ) може и да минеме бе :)
ще видим , ще видим
ЕВАЛА НА ЛУДИТЕ!!!!

И с Ливърпул 2 на 1, и с Реал 2 на 1 падаме. Дано с Базел да е 2 на 1 ама за Лудогорец. Кажи им БЕЛИЯТ БАЛЕТ и ги остави. А пък тоя артистичен манекен
хич го нямаше.
Да отиде да играе в театъра там поне ще му ръкопласкят за артичността.

Re: От: Колко хора ще отидат в сектора на гостите на мачовете с Ливърпул и Реал?

Ква победа братле. Те и срещу базел така ще свирят. Ебахти уефа-та. Ако не си с мултимилионна селекция край..

Да, срещу Ливърпул, сега срещу Реал, и така ще е срещу Базил. Просто това не е спорт, а една машина за пари и модели с некви безумни трансферни цени.

[video=youtube;WnwXiF1rFz8]https://www.youtube.com/watch?v=WnwXiF1rFz8[/video]

Тоя шибаняк не трябва да бъде съдия, щото се подава на манипулации за пари и може би анални

И срещу Базел ще ни режат яко :)... То само да видиш в края на един мач водещия отбор в резултата как пази топката около флага и се опитва да не му я отнемат и да се опитва да вземе колкото се може повече секунди, ти става ясно какъв победител са в мача :). Да не говорим че Роналдо като падна 86 минута играта се поднови 89 даже мисля че и някакви секунди, а продължението 30 секунди по-късно беше 3 минути. При полужение че си свирил 2 дузпи трябва да значи че времето е било забавено минимум 5 6 минути през първата част. А да не говорим за дузпите, че е същата работа като с Ливърпул. А оная засада дето ни свириха дето играча ни излезе от 2 метра и полувина ме разтърси :D. Още един факт както и в първия мач така и днес. Аз не си спомням кой знае какво остро влизане на играч на Лудогорец но картоните са 5/1 както и в първия мач бяха подобни статистиките :)

Това е Европата - педераско лобиране за всичко.
Аз съм сигурен, че този съдия даже ще го поощрят, защото си свърши работата както са му казали.
Дето са вика да го духат бедните, ама пари при пари отиват, мамка им европеичка

Поздрави за всички европейци, еврофутбол, евро....всичко що е евро:

[video=youtube;QRUIava4WRM]https://www.youtube.com/watch?v=QRUIava4WRM[/video]

Един подарък крие този / тази....специален пакет. :) Такъв им е и футбола. Вееща се рокля и висяща слава. :)

Важното е, че Лудогорец и всички медии отразиха, че играха много добре, футбол се гледашео твсякъде, сега ТПРОДАНОВ ( този продажник да му иб* майк*** и боклук ) сега ще дойде да хейтва и да се радва, но нищо, получихме одобрение от медиите и от специалистите, такива продажници като тпроданов не трябва да ни интересува, както казва Домусчиев - АМИ ПРЕДСТАВЕТЕ СИ, ЧЕ ЛУДОГОРЕЦ Е НА 100 ГОДИНИ, А НЕ НА 4 : ))))) ? : )))))
AЗ СЪМ ДОВОЛЕН, МНОГО ДОБЪР МАЧ, КЛАСА... , ГЛЕДАХ ФУТБОЛ, НЕ ГЛЕДАХ ЛеФски или ЦсКа : )))))))))))))))))) ( hi проданов -да ти *** майкат* )

Последно редактирано:
Надявам се, че от тук насетне класирането в групите на ШЛ ще стане традиция за Лудогорец!
Аз реших да се поразровя в по-големите сайтове и да видя какво мислят неутрални хора(най-вече англичани), които са гледали мача и 99% подкрепят, че Лудогорец отново заслужаваше точката, както и че 2-рата дузпа беше несъществуваща.
Да, отмениха гола на Роналдо заради засада, а такава реално нямаше, НО нас ни отрязаха с дузпа и измислена засада при опасна атака.
Реал били пропуснали чисти положения... Ми да са си ги вкарали.
Ако се изключи съдийския фактор, реалния резултат би следвало да бъде 2-2.

А за гола на Роналдо не го броя, въобще, понеже засадата сехсвири много рано и нашите спряха да играят. То се чу как съдията свири. Да не казвам, че е и жълт ккартон за разкарване на топката и продължаване на играта след сигнал, ама за тоя селяк тия работи непважат. Същото трябваше да се отсъди и на Гарет Бейл, който откакто е в Реал играе много неприятно.

Футбола не може да е равен на волейбола - Реал Мадрид въведе трети цвят в екипите си за изключително важните си играчи.

Re: От: Колко хора ще отидат в сектора на гостите на мачовете с Ливърпул и Реал?

Футбола не може да е равен на волейбола - Реал Мадрид въведе трети цвят в екипите си за изключително важните си играчи.

То това от доста време гледам не е футбол, а някаква корпоративна машина, правеща пари. Ако така играе шампиона им, със селекция от няколко стотин милиона, направо не знам за какъв спорт си говорим тук. И както е в Европа, на никой не му прави впечатление. :)

Супер, всичко им се връща. Така както ги бутаха в българското първенство, сега ги режат по същия начин от УЕФА.

Горе