Здравей, не продавам, само коментари. Не знам за някой, който продава.Здравей, Офертата ти е добра и може да те потърся скоро, а да те питам, продаваш ли този профил или знаеш ли някой, който продава стари профили в БГ Мама?
Там трият линкове, та в този ред на мисли на старите им позволяват по някой и друг линк, ако направиш нов и в коментар пуснеш линк си баннат моментално
Трият не, ами и банват по ip, злобните квачки. Някои линкове обаче се провират между капките. Явно админките са си хванали любовници и вече не са толкова угнетени от факта, че мъжете им не им обръщат внимание.Хубаво е да дадеш някаква гаранция за линка в коментара, щото и аз имам там профил от 7 години , но ми трият нови линкове.
.Хубаво е да дадеш някаква гаранция за линка в коментара, щото и аз имам там профил от 7 години , но ми трият нови линкове.
Аз имам профил там, на около 3-4 години е, напиши си офертата. Също така на коментар бих ви взел до 10 лв. Зависи какъв ще е, и в коя тема.Здравей, Офертата ти е добра и може да те потърся скоро, а да те питам, продаваш ли този профил или знаеш ли някой, който продава стари профили в БГ Мама?
Привет, моля използвай твоя тема за услугата, която предлагаш. Мерси!Аз имам профил там, на около 3-4 години е, напиши си офертата. Също така на коментар бих ви взел до 10 лв. Зависи какъв ще е, и в коя тема.