От: Конкурс за "Най-добър уеб сайт 2009" от Predpriemach.com
Според мен
Наградата НЕ трябва да бъде ПАРИ !
Таксата трябва да е символична 1 - 2 лева !
Всеки който иска да участва да сложи на сайта си банер малък към форума и темата - за да има полза и за собствениците на форума от цялата дандания - популяризиране на сайта
Сайтовете трябва да се борят в три насоки:
1.
Оценка на форума / един вид сайт на публиката /
2.
Оценка на журито / но трябва да се дадат 10 позиции по какво се сумират оценките и пълна прозрачност/ за пример: - за дизайн от 1до 10 за популярност 1-10 за лесно ползване 1-10 за оптимизация 1-10 за полезнотия пак така .. и т.н.
3.
Оценка по посещенията / генерирани от банера сложен на сайта им /
ако таксата е десет лева ще се лишим от много емоции
защото няма да участват достатъчно хора
аз съм съгласен и да бъде без такса за участие
наградата да бъде грамота и статуетка с някакъв надпис
достатъчно е ! и не е малко тази статуетка ще ви стои до компютрите години наред и ще ви радва окото
особенно надписа- ПОБЕДИТЕЛ В КАТЕРОРИЯ ЕДИ КАКВА СИ ПРИЗ САЙТ НА ПУБЛИКАТА ИЛИ ОЦЕНКА НА ЖУРИ ИЛИ ПОСЕЩАЕМОСТ ЛИ ТАМ КАКВО ЩЕ Е :twisted:
НЯКОЙ В ТОЯ ФОРУМ КАЗА- НЕ ИСКАЙТЕ ПАРИ ЗА ВСИЧКО
форумът е с финансова насоченост - нека поне класацията да не е за пари !
за да няма обвинения а да има само положителни емоции
разбира се победителите като награда могат да ни поканят някъде да се напием заедно и участници и кибици
та това е моето мнение надявам се че ще го прочетете целото и помислите по него
нека няма такса или да бъде един лев за да може всеки да си я позволи и да участва в някоя от категориите
Все пак това го правим за да ни е интересно а не да се печели да се караме да има интриги и сърдити - което ще е неминуемо ако става въпрос за големи парични награди
пука ви за парите - да си направим кефа!!!