Има някой неща който хващат окото. Няма да давам мнение кое е добре и кое не. Търся нещо просто и запомнящо се без да е прекалено натруфено и тн. Има добри предложения досега
Второто ми предложение: Къщата е тривиален символ, но като става дума за строежи... Малко е инфото за по - добри идеи.. Пак ще подканя организатора да каже още някакви предпочитания, за да не се лутаме и да се чудим в какво насока да организираме работата..
На новобранците ще кажа, да не се отказват да бачкат здраво, да си купят капки за очи, дебели книги, уроци, работа, да изучават типографията, софтуера, цветовите схеми и работата с гардиенти и четки, да мислят и да бъдат креативни! Скоро ще има все повече работа за дизайнерите онлайн. 99 % от фирмите имат нужда от редизайн и ребрандинг на лого. Медиите и корпорациите имат всекидневно нужда от различни графики и инфографики..
Взимайте си поука и ако видите негативно мнение за работата си се поучете, постарайте се да го надраснете и надмогнете и най - вече да го опровергаете! Успех на всички!:beer::beer:
sunstorm - ми посочи (за което му благодаря), че съм допуснал неволна грешка при изписването на слогана "зАедно" - съм имал в предвид - Извинявам се, за което. Ако хареса на поръчителя ще коригирам грешката естествено..
Не си губете времето. Този човек няма да ви плати! Най много да открадне нечия идея. Пуснал е конкурс и в друг сайт krevdesign.com/view?do=5
Аз правих няколко дизайна за него, но нито даваше коментари, нито оценки...
Не си губете времето. Този човек няма да ви плати! Най много да открадне нечия идея. Пуснал е конкурс и в друг сайт krevdesign.com/view?do=5
Аз правих няколко дизайна за него, но нито даваше коментари, нито оценки...
Разбира се,че трябва да се види,освен ако човека не е решил да плаща за две лога....Още повече вчера два пъти беше онлайн,можеше да успокои участниците.Лично за мен това е забавление и шанс да науча нещо,но другите кандидати се занимават с това и ще е много неприятно ако никой не спечели....
И аз ги правя за кеф ... пък ако му хареса нещо няма лошо , дано тези който си изкарвах хляба с това обаче да не бъдат опарени , защото със сигурност полагат доста усилия..
Като плати плати, като не - здраве да е, аз си изкарвам хляба с това и въпреки всичко съм спечелил не повече от 20% от конкурсите в които съм участвал до сега (в повечето случаи точно поради изоставяне на конкурса от организатора). Всичко отива или в портфолиото или бива купено от някой друг на половин или четвърт цена - нищо не отива напразно
Друг е въпроса когато вместо лого става на въпрос за уеб дизайн конкурс за $200-$300 който отнема 5-10 часа да се направи (лого, илюстрации, интерфейс и т.н.), където наистина трябва да се замислиш колко надежден е клиента и дали си струва.
Още една концепция от мен (поне ще има много варианти за избиране ):