Леле късмета е на моя страна. Никой не ми писа в темата. Благодаря за което €_€.
Ще се включа обаче в тази.
Първо, да кажа, че се прави следното нещо.
Казва се точно определен бюджет. От тук нататък се вписваш в рамките на този бюджет.
Колегата е казал лого - 40 лева.
От тук нататък, хората преценяват дали ще го направят с Paint, с CorelDraw или с Photoshop, ако щете и с Flash.
Навсякъде е така.
Ако отидеш и си поръчаш уеб сайт за 2000 лева, ще е хубав и качестван(което е относително, зависи от компанията, но да кажем, че избираме добра компания на пазар с рейтинг.)
Ако отидеш и си поръчаш уеб сайт за 200 лева, ще е ужасен и нямаш право на претенции.(Освен, ако не ти го направи фриилансер, защото аз съм си правил сайтове за много по-малко пари, и съм бил доволен)
Това всичко е до бюджет. Казваш си бюджета, и получаваш това за което си платил.
Аз имах късмета да оцеля на супер логота за тези пари, и се радвам.
П.С. Ще кажа само следното нещо.
Ако отидеш и си поръчаш лого от GDesign, Zealot Design, DreamBench или Wonder Design, логото ще е горе долу на тези цени.(За DreamBench, не съм 100%, защото не помня точно каталога на колегата)
НЕСЪМНЕНО ЗА 40-50 лева ще получиш ПОВЕЧЕ ОТ УНИКАЛНО И СТРАГОТНО ЛОГО! Няма спор, колегите работят УНИКАЛНО, имал съм честта да работя с някой от тях и съм оставал ВИНАГИ доволен.
Колегата тук е пуснал конкурс за 40 лева, и го изядохте жив?
Не разбирам?
И мисля, че fifi, Ви е дала най-доброто нещо. Разликата между "на запад" и БЪЛГАРИЯ.
Стига сте ги съпоставяли двете неща, и стига сте се мерили със "запада", Не сме като тях, НЯМА и да бъдем като тях. Българина Не е Европеец. Българина си е Българин. Ако иска Европа да става Българин.
(ся ще се почнат с безсмислените мнения, ако всички мислим така, никога няма да станем еди кви си.) Еми колеги, ние от както се помня никога не сме вървели нагоре.
Айде, че много се разписах.
Стига сте цапали на колегата темата, нека си пусне конкурса момчето, той си знае.
П.С. Базар.БГ със сигурност не вадят колкото ние вадим на месец, и със сигурност могат да си позволят лого за тези пари. НИЕ НЕМОЖЕМ.