Търся: Копирайт за новинарски сайт

Здраве да е. Успех на всички. На @rumi мога да кажа,че опит мога да представя. Обяви от нея не съм получавала - в джоба обявите за копирайт ги знам, фиктивни к измамни. Благодаря.
@bgtifo не е прав ,но ми пожелавам успех.

Здраве да е. Успех на всички. На @rumi мога да кажа,че опит мога да представя. Обяви от нея не съм получавала - в джоба обявите за копирайт ги знам, фиктивни к измамни. Благодаря.
@bgtifo не е прав ,но ми пожелавам успех.
Извинявай, ама в две изречения имаш 4 грешки...

Ето и една долна клюкина, без претенции за достоверност 🤭, но представяща различен стил:

Анелия в центъра на нов скандал: Коко Динев отново ли разби сърцето й?

Ексклузивно: Тайни срещи и сълзи в поп фолк средите!

Поп фолк дивата Анелия отново е на устата на всички, след като близки до певицата намекнаха за сензационен обрат в личния й живот! Според наши източници, бившият й Коко Динев, който преди години я остави заради колежката й Емилия, е бил забелязан да се навърта подозрително близо до Анелия напоследък. Очевидци твърдят, че двамата са се засекли "случайно" в елитен софийски ресторант преди дни, а напрежението между тях можело да се реже с нож!

"Тя го гледаше с онези очи, пълни с минали обещания, а той поръча бутилка шампанско, сякаш нищо не се е случило преди. После изчезнаха заедно в нощта!", разкрива сервитьор, пожелал анонимност. Феновете веднага заподозряха, че старата искра между тях се е разпалила отново – но дали това е любов, или просто поредната драма за Анелия?

Слуховете идват в момент, когато певицата уж беше "над" старата история с Динев и Емилия, с която поддържа крехко примирие след години на студена война. Близки до Анелия обаче шушукат, че тя е била "като буреносен облак" след срещата, а в гримьорната й се чули ридания и строшени чаши. Дали Коко отново играе с чувствата й, или Анелия готви сладко отмъщение с нова песен-бомба?

"Не вярвам на сълзите му, но сърцето ми все още трепва", сподели загадъчно певицата в скорошен пост в Instagram, което само наля масло в огъня на спекулациите. Феновете са разделени – едни я съжаляват, други я обвиняват, че "пак се връща при същия предател".

Очаквайте продължение – нашите репортери са на крачка от разплитането на тази гореща интрига!

Предлагам всякакви стилове и жанрове :) Грамотно-написани и стилистично издържани.

Последно редактирано:
@bgtifo победи за пореден път.
Виж, няма да е лошо, да се консултираш с психолог. Има добри специалисти, които ще ти помогнат. За сетен път ти пиша, никой не ме е търсил за работа.

Виж, няма да е лошо, да се консултираш с психолог. Има добри специалисти, които ще ти помогнат. За сетен път ти пиша, никой не ме е търсил за работа.
аз ти се чудя и на теб на акъла що и се обясняваш на тая мърла...

Горе