Търся: Копирайт за новинарски сайт

Здраве да е. Успех на всички. На @rumi мога да кажа,че опит мога да представя. Обяви от нея не съм получавала - в джоба обявите за копирайт ги знам, фиктивни к измамни. Благодаря.
@bgtifo не е прав ,но ми пожелавам успех.

Здраве да е. Успех на всички. На @rumi мога да кажа,че опит мога да представя. Обяви от нея не съм получавала - в джоба обявите за копирайт ги знам, фиктивни к измамни. Благодаря.
@bgtifo не е прав ,но ми пожелавам успех.
Извинявай, ама в две изречения имаш 4 грешки...

Ето и една долна клюкина, без претенции за достоверност 🤭, но представяща различен стил:

Анелия в центъра на нов скандал: Коко Динев отново ли разби сърцето й?

Ексклузивно: Тайни срещи и сълзи в поп фолк средите!

Поп фолк дивата Анелия отново е на устата на всички, след като близки до певицата намекнаха за сензационен обрат в личния й живот! Според наши източници, бившият й Коко Динев, който преди години я остави заради колежката й Емилия, е бил забелязан да се навърта подозрително близо до Анелия напоследък. Очевидци твърдят, че двамата са се засекли "случайно" в елитен софийски ресторант преди дни, а напрежението между тях можело да се реже с нож!

"Тя го гледаше с онези очи, пълни с минали обещания, а той поръча бутилка шампанско, сякаш нищо не се е случило преди. После изчезнаха заедно в нощта!", разкрива сервитьор, пожелал анонимност. Феновете веднага заподозряха, че старата искра между тях се е разпалила отново – но дали това е любов, или просто поредната драма за Анелия?

Слуховете идват в момент, когато певицата уж беше "над" старата история с Динев и Емилия, с която поддържа крехко примирие след години на студена война. Близки до Анелия обаче шушукат, че тя е била "като буреносен облак" след срещата, а в гримьорната й се чули ридания и строшени чаши. Дали Коко отново играе с чувствата й, или Анелия готви сладко отмъщение с нова песен-бомба?

"Не вярвам на сълзите му, но сърцето ми все още трепва", сподели загадъчно певицата в скорошен пост в Instagram, което само наля масло в огъня на спекулациите. Феновете са разделени – едни я съжаляват, други я обвиняват, че "пак се връща при същия предател".

Очаквайте продължение – нашите репортери са на крачка от разплитането на тази гореща интрига!

Предлагам всякакви стилове и жанрове :) Грамотно-написани и стилистично издържани.

Последно редактирано:
@bgtifo победи за пореден път.
Виж, няма да е лошо, да се консултираш с психолог. Има добри специалисти, които ще ти помогнат. За сетен път ти пиша, никой не ме е търсил за работа.

Виж, няма да е лошо, да се консултираш с психолог. Има добри специалисти, които ще ти помогнат. За сетен път ти пиша, никой не ме е търсил за работа.
аз ти се чудя и на теб на акъла що и се обясняваш на тая мърла...

@bgtifo победи за пореден път.
естествено, че ще "победи". Да не е като теб да мрънка, че не му се работи за "дребни" пари! Ти се свърза с мен за да ми кажеш, че за 10-20-30лв не ти се работи а човека ми писа и ми каза какво може и на каква цена!

Ако никой не иска да даде старт на журналистическата ми кариера, ще си направя и аз 1 новинарско сайтче, бахти :confused:

Една уикенд статия, барем да ранкнем форума, ако не друго...
Къде да прекараме един приятен уикенд през март 2025 г.: Идеи за България и отвъд границите

Днес е 15 март 2025 г., събота, и пролетта вече наднича зад ъгъла. Времето в България е все още хладно, с температури между 5 и 15 градуса в зависимост от региона, но това не бива да ни спира да си организираме един чудесен уикенд. Ето няколко идеи за приятно бягство в България и съседните страни – от релакс в планината до културни разходки и спонтанни приключения.

1. Банско – зимата още държи планината

Ски сезонът в Банско е към края си, но пистите все още са отворени, а снежната покривка позволява последни спускания за любителите на зимните спортове. Средната температура е около 5–8 градуса, а следобед слънцето прави разходките из стария град особено приятни. Настанете се в уютна къща за гости, опитайте местна кавърма в механа и се отдайте на релакс в някой от СПА центровете с топли минерални басейни. Разстояние от София: около 2 часа с кола.

2. Пловдив – култура и пролетен дух

Пловдив, най-старият жив град в Европа, е идеален за уикенд, пълен с история и вкусна храна. Старият град с калдъръмените улици и римския театър е още по-очарователен в мартенската светлина, а Капана предлага уютни кафенета и ресторанти с прясна шопска салата и вино от региона. Температурите тук са около 10–12 градуса – идеално за разходка без да се налага дебело яке. Разстояние от София: 1,5 часа с кола или влак.

3. Рилски манастир и Седемте езера – природа и спокойствие

Ако търсите тишина и връзка с природата, Рилският манастир е вечна класика. Разположен сред Рила планина, той е заобиколен от все още заснежени върхове, а през март туристите са по-малко, което прави посещението още по-специално. За по-активните, кратък преход до долните Седем рилски езера (със зимна екипировка) е възможен, макар че снегът още не се е стопил напълно. Разстояние от София: около 2 часа с кола.

4. Велико Търново – средновековен чар

Старата столица на България е чудесна идея за уикенд с исторически привкус. Царевец и звукът на река Янтра създават уникална атмосфера, а малките семейни ресторанти предлагат топли гозби – идеални за прохладните мартенски дни (около 8–10 градуса). Не пропускайте да разгледате Самоводската чаршия за автентични сувенири. Разстояние от София: 3 часа с кола или автобус.

5. Созопол – море преди сезона

Макар че морето все още е студено (около 8–10 градуса), Созопол през март е спокоен и романтичен. Старият град е почти пуст, което го прави идеален за разходка по тесните улички и снимки край вълните. Настанете се в малък хотел с изглед към морето и опитайте прясна риба в някоя от местните кръчми. Разстояние от Бургас: само 40 минути с кола.

Отвъд границите: Кратко бягство в съседните страни

С пълното влизане на България в Шенген на 1 януари 2025 г., пътуванията до съседите са още по-лесни. Ето две идеи:
  • Солун, Гърция: На 3 часа с кола от София, Солун предлага топло средиземноморско усещане (температури около 12–15 градуса), вкусна храна (суфлаки и бугаца!) и разходка по крайбрежната алея.
  • Белград, Сърбия: На около 4 часа от София, сръбската столица е жива и пълна с енергия. Крепостта Калемегдан и кварталът Скадарлия са задължителни, а температурите са сходни с тези в България – около 10 градуса.
Практични съвети
  • Времето: Март в България е променливо – вземете си яке и удобни обувки за разходки.
  • Транспорт: Влаковете и автобусите са бюджетен вариант, но колата дава повече свобода, особено за планинските дестинации.
  • Резервации: През март туристите са по-малко, но за популярни места като Банско е добре да резервирате предварително.
Независимо дали предпочитате планински релакс, градска разходка или кратко международно приключение, този уикенд е идеален за зареждане с пролетна енергия. Къде ще отидете вие?

Последно редактирано:
Привет, трябва ми човек който да е дежурен в новинарски сайт събота и неделя.

Търся сериозен човек дългосрочно.

Повече подробности на ЛС

Поздрави
Имате ЛС от мен. Поздрави!

Добро утро, не съм съгласна с изборът на копирайтър. Още дълго време няма да бъда съгласна с постоянната дискриминация,която тече тук и изборът на едни и същи лица за проекти. Другите просто нямат място или ако са с добър рейтинг пак. Спокоен ден.

Добро утро, не съм съгласна с изборът на копирайтър. Още дълго време няма да бъда съгласна с постоянната дискриминация,която тече тук и изборът на едни и същи лица за проекти. Другите просто нямат място или ако са с добър рейтинг пак. Спокоен ден.
въпросната дискриминация е единствено в твоята "умна" глава...... никой не избутва никого напред, всеки сам си търси и намира клиентите с - Добро отношение спрямо търсещите клиенти, нормални цени и без излишна злоба както ти го правиш! КОгато си промениш отношението спрямо колегите ти във форума тогава евентуално може и да ти се даде работа. Независимо дали е за 5 лв или за 200 лв една поръчка води до много други, но ти досега изглежда не си го разбрала!

Изглежда,че други не са разбрали. Карай да върви. @bgtifo остани няколко години без работа. Тогава ще разбереш. Досега можех и хиляда да съм изкарала. Но ти ми пречиш. И винаги си ми пречил. Аз също имам нужда от работа. Но ми писна все ти.

Изглежда,че други не са разбрали. Карай да върви. @bgtifo остани няколко години без работа. Тогава ще разбереш. Досега можех и хиляда да съм изкарала. Но ти ми пречиш. И винаги си ми пречил. Аз също имам нужда от работа. Но ми писна все ти.
ти вярно си мнооого тъпо парче.... не приемаш нашето мнение и си имаш твое което е мнооооого грешно! Е @bgtifo макар в подписа си да подкрепя украйна , аз подкрепям него защото досега никога не е проявявал неуважение спрямо никой тук, а ти го правиш всекидневно. Дори да го няма него в този форум ти пак няма да имаш работа! И ще се постарая лично аз ти да НЯМАШ РАБОТА - държанието ти е отвратително....

Младо момиче, промени се! Не си получила обявата за работа в джобса от мен, защото помоли преди време администратора да ме БЛОКИРА към теб. Наблюдавам те, във всички сайтове за работа. Навсякъде си същата - заядлива, завистлива, присмиваща. Вече се съмнявам, че си талантлива!

А аз се съмнявам в прословутият @bgtifo. Нямаше да стане нищо ако аз бях взела работата. За джобса - последно обявите ги знам. Фиктивни обяви, измама. Имам неплатен проект от преди 3 години от такива фирма. Не на всички места имам право да се смея. Повечето хора изкопират чуждо обяви за свой. За да изкарат нещо, от нещо което не могат.

А аз се съмнявам в прословутият @bgtifo. Нямаше да стане нищо ако аз бях взела работата. За джобса - последно обявите ги знам. Фиктивни обяви, измама. Имам неплатен проект от преди 3 години от такива фирма. Не на всички места имам право да се смея. Повечето хора изкопират чуждо обяви за свой. За да изкарат нещо, от нещо което не могат.
Стига рева! Замърсяваш темите! Научи се да говориш с хората БЕЗ да се оплакваш!

Горе