Анелия в центъра на нов скандал: Коко Динев отново ли разби сърцето й?
Ексклузивно: Тайни срещи и сълзи в поп фолк средите!
Поп фолк дивата Анелия отново е на устата на всички, след като близки до певицата намекнаха за сензационен обрат в личния й живот! Според наши източници, бившият й Коко Динев, който преди години я остави заради колежката й Емилия, е бил забелязан да се навърта подозрително близо до Анелия напоследък. Очевидци твърдят, че двамата са се засекли "случайно" в елитен софийски ресторант преди дни, а напрежението между тях можело да се реже с нож!
"Тя го гледаше с онези очи, пълни с минали обещания, а той поръча бутилка шампанско, сякаш нищо не се е случило преди. После изчезнаха заедно в нощта!", разкрива сервитьор, пожелал анонимност. Феновете веднага заподозряха, че старата искра между тях се е разпалила отново – но дали това е любов, или просто поредната драма за Анелия?
Слуховете идват в момент, когато певицата уж беше "над" старата история с Динев и Емилия, с която поддържа крехко примирие след години на студена война. Близки до Анелия обаче шушукат, че тя е била "като буреносен облак" след срещата, а в гримьорната й се чули ридания и строшени чаши. Дали Коко отново играе с чувствата й, или Анелия готви сладко отмъщение с нова песен-бомба?
"Не вярвам на сълзите му, но сърцето ми все още трепва", сподели загадъчно певицата в скорошен пост в Instagram, което само наля масло в огъня на спекулациите. Феновете са разделени – едни я съжаляват, други я обвиняват, че "пак се връща при същия предател".
Очаквайте продължение – нашите репортери са на крачка от разплитането на тази гореща интрига!
Виж, няма да е лошо, да се консултираш с психолог. Има добри специалисти, които ще ти помогнат. За сетен път ти пиша, никой не ме е търсил за работа.@bgtifo победи за пореден път.
аз ти се чудя и на теб на акъла що и се обясняваш на тая мърла...Виж, няма да е лошо, да се консултираш с психолог. Има добри специалисти, които ще ти помогнат. За сетен път ти пиша, никой не ме е търсил за работа.
естествено, че ще "победи". Да не е като теб да мрънка, че не му се работи за "дребни" пари! Ти се свърза с мен за да ми кажеш, че за 10-20-30лв не ти се работи а човека ми писа и ми каза какво може и на каква цена!@bgtifo победи за пореден път.
Къде да прекараме един приятен уикенд през март 2025 г.: Идеи за България и отвъд границите
Днес е 15 март 2025 г., събота, и пролетта вече наднича зад ъгъла. Времето в България е все още хладно, с температури между 5 и 15 градуса в зависимост от региона, но това не бива да ни спира да си организираме един чудесен уикенд. Ето няколко идеи за приятно бягство в България и съседните страни – от релакс в планината до културни разходки и спонтанни приключения.
1. Банско – зимата още държи планината
Ски сезонът в Банско е към края си, но пистите все още са отворени, а снежната покривка позволява последни спускания за любителите на зимните спортове. Средната температура е около 5–8 градуса, а следобед слънцето прави разходките из стария град особено приятни. Настанете се в уютна къща за гости, опитайте местна кавърма в механа и се отдайте на релакс в някой от СПА центровете с топли минерални басейни. Разстояние от София: около 2 часа с кола.
2. Пловдив – култура и пролетен дух
Пловдив, най-старият жив град в Европа, е идеален за уикенд, пълен с история и вкусна храна. Старият град с калдъръмените улици и римския театър е още по-очарователен в мартенската светлина, а Капана предлага уютни кафенета и ресторанти с прясна шопска салата и вино от региона. Температурите тук са около 10–12 градуса – идеално за разходка без да се налага дебело яке. Разстояние от София: 1,5 часа с кола или влак.
3. Рилски манастир и Седемте езера – природа и спокойствие
Ако търсите тишина и връзка с природата, Рилският манастир е вечна класика. Разположен сред Рила планина, той е заобиколен от все още заснежени върхове, а през март туристите са по-малко, което прави посещението още по-специално. За по-активните, кратък преход до долните Седем рилски езера (със зимна екипировка) е възможен, макар че снегът още не се е стопил напълно. Разстояние от София: около 2 часа с кола.
4. Велико Търново – средновековен чар
Старата столица на България е чудесна идея за уикенд с исторически привкус. Царевец и звукът на река Янтра създават уникална атмосфера, а малките семейни ресторанти предлагат топли гозби – идеални за прохладните мартенски дни (около 8–10 градуса). Не пропускайте да разгледате Самоводската чаршия за автентични сувенири. Разстояние от София: 3 часа с кола или автобус.
5. Созопол – море преди сезона
Макар че морето все още е студено (около 8–10 градуса), Созопол през март е спокоен и романтичен. Старият град е почти пуст, което го прави идеален за разходка по тесните улички и снимки край вълните. Настанете се в малък хотел с изглед към морето и опитайте прясна риба в някоя от местните кръчми. Разстояние от Бургас: само 40 минути с кола.
Отвъд границите: Кратко бягство в съседните страни
С пълното влизане на България в Шенген на 1 януари 2025 г., пътуванията до съседите са още по-лесни. Ето две идеи:
Практични съвети
- Солун, Гърция: На 3 часа с кола от София, Солун предлага топло средиземноморско усещане (температури около 12–15 градуса), вкусна храна (суфлаки и бугаца!) и разходка по крайбрежната алея.
- Белград, Сърбия: На около 4 часа от София, сръбската столица е жива и пълна с енергия. Крепостта Калемегдан и кварталът Скадарлия са задължителни, а температурите са сходни с тези в България – около 10 градуса.
Независимо дали предпочитате планински релакс, градска разходка или кратко международно приключение, този уикенд е идеален за зареждане с пролетна енергия. Къде ще отидете вие?
- Времето: Март в България е променливо – вземете си яке и удобни обувки за разходки.
- Транспорт: Влаковете и автобусите са бюджетен вариант, но колата дава повече свобода, особено за планинските дестинации.
- Резервации: През март туристите са по-малко, но за популярни места като Банско е добре да резервирате предварително.
Имате ЛС от мен. Поздрави!Привет, трябва ми човек който да е дежурен в новинарски сайт събота и неделя.
Търся сериозен човек дългосрочно.
Повече подробности на ЛС
Поздрави
имаш ама не ти в в ЛС, а на стената тиНямам ЛС от Вас.
Поради някаква причина съобщението не е било изпратено. Извинявам се за което. Изпратих го отново.Нямам ЛС от Вас.
Аз 5 видяхИзвинявай, ама в две изречения имаш 4 грешки...
въпросната дискриминация е единствено в твоята "умна" глава...... никой не избутва никого напред, всеки сам си търси и намира клиентите с - Добро отношение спрямо търсещите клиенти, нормални цени и без излишна злоба както ти го правиш! КОгато си промениш отношението спрямо колегите ти във форума тогава евентуално може и да ти се даде работа. Независимо дали е за 5 лв или за 200 лв една поръчка води до много други, но ти досега изглежда не си го разбрала!Добро утро, не съм съгласна с изборът на копирайтър. Още дълго време няма да бъда съгласна с постоянната дискриминация,която тече тук и изборът на едни и същи лица за проекти. Другите просто нямат място или ако са с добър рейтинг пак. Спокоен ден.
ти вярно си мнооого тъпо парче.... не приемаш нашето мнение и си имаш твое което е мнооооого грешно! Е @bgtifo макар в подписа си да подкрепя украйна , аз подкрепям него защото досега никога не е проявявал неуважение спрямо никой тук, а ти го правиш всекидневно. Дори да го няма него в този форум ти пак няма да имаш работа! И ще се постарая лично аз ти да НЯМАШ РАБОТА - държанието ти е отвратително....Изглежда,че други не са разбрали. Карай да върви. @bgtifo остани няколко години без работа. Тогава ще разбереш. Досега можех и хиляда да съм изкарала. Но ти ми пречиш. И винаги си ми пречил. Аз също имам нужда от работа. Но ми писна все ти.
Стига рева! Замърсяваш темите! Научи се да говориш с хората БЕЗ да се оплакваш!А аз се съмнявам в прословутият @bgtifo. Нямаше да стане нищо ако аз бях взела работата. За джобса - последно обявите ги знам. Фиктивни обяви, измама. Имам неплатен проект от преди 3 години от такива фирма. Не на всички места имам право да се смея. Повечето хора изкопират чуждо обяви за свой. За да изкарат нещо, от нещо което не могат.