Колеги, що пак политически обиди от снимково естество почнахте?
а) скука
б) няма нещо развитие с ктб
в) много е готино да се гъбаркаш с младежкото герб
в.1) младежкото герб не разбира от дума:lol:
а) скука
б) няма нещо развитие с ктб
в) много е готино да се гъбаркаш с младежкото герб
в.1) младежкото герб не разбира от дума:lol:
Ако са му обещали някоя харна службичка,що пък да не се натяга момчето.Честно казано,ако на мястото на "Калинките" бяха Бърни и Блеки,и други като тях,нямаше да е чак толкова зле положението
Фльорцан мен пак какво ме намесваш към ГЕРБ? Щото не ме кефи БСП/ДПС ли?
Не не,ти си от МГЕРБ!
Лъжишшшшш, само ги защищаваш
Един мач не означава цяло първенствоАко думаш днес къде си ги видял, че ги защитавам ти пращам синьо джони на адрес, който посочиш - да искам ли обратното в замяна, ако не посочиш къде съм писал днес, че ги защитавам?
Само от днешното ти "творчество" се вижда как обиждаш постоянно други потребители на форума, като ги наричаш амеби и хора без мисловна дейност. Смешното е, че почти всяко второ твое изречение е със смешни правописни грешки, а същевременно твърдиш, че много четеш. Ако това беше истина нямаше да пишеш като петокласник. Като гледам почти си паднал до нивото на изгорелия бушон.Ако думаш днес къде си ги видял, че ги защитавам ти пращам синьо джони на адрес, който посочиш - да искам ли обратното в замяна, ако не посочиш къде съм писал днес, че ги защитавам?
Един мач не означава цяло първенство
Само се молете вие-защитниците,да не попаднете под ударите на гробарите,че те скрупули нямат,ще ви лишат каквото могат,че и в кауша ще ви натикат...
Само от днешното ти "творчество" се вижда как обиждаш постоянно други потребители на форума, като ги наричаш амеби и хора без мисловна дейност. Смешното е, че почти всяко второ твое изречение е със смешни правописни грешки, а същевременно твърдиш, че много четеш. Ако това беше истина нямаше да пишеш като петокласник. Като гледам почти си паднал до нивото на изгорелия бушон.
Ако думаш днес къде си ги видял, че ги защитавам ти пращам синьо джони на адрес, който посочиш - да искам ли обратното в замяна, ако не посочиш къде съм писал днес, че ги защитавам?
А, може да си пийнем, аз против нямам, но ще спорим много, щото нали знаеш, че аз не мога да ги дишам тез.
Както си мислих, няма къде да посочиш а иначе за пиене ще му дойде времето
Да знам, че не ги понасяш, на места малко си фанатизирал - аз преди няколко страници ти писах, какво трябва правим но май не го видя. Но мисълта ми е тази, че ГЕРБ не са само единствените и искам да насоча вниманеито към останалите от власт имащото статукво - но то какво излиза ...
Смешно е неграмотен човек да ми казва, че имам нужда да се образовам. Няма нищо лошо човек да е неграмотен, но когато едновременно с това постоянно се хвали колко много бил чел и обижда други потребители на амеби, няма как да бъде взет на сериозно. Разбира се, че обстановката във форума е неформална и никога не съм се заяждал на тази тема, но такава потресаваща наглост като твоята няма как да бъде подмината.Поне образова ли се по темата или ще паднеш ниско и ще се хванеш за единственото, което можеш няколко ми грешки - писани в неформална обстановка?
Уни, не визирах адреса малко двусмислено се получи - смисъла бе свързан с тезата, че ги защитавам - както и да е.
Някой да има инфо около КТБ и/или БНБ - особено какво е отношението на Искров към иска на KPMG.
Те първа отново ще видим панираните физиономи в БНБ както от миналият месец!