Корпоративна търговска банка и атаката срещу нея

От: Корпоративна търговска банка и атаката срещу нея

Колеги, що пак политически обиди от снимково естество почнахте?

Колеги, що пак политически обиди от снимково естество почнахте?

а) скука
б) няма нещо развитие с ктб
в) много е готино да се гъбаркаш с младежкото герб
в.1) младежкото герб не разбира от дума:lol:

а) скука

Е щом намираш стойност :) Намеси и младежкото БСП, че някой от фурма са на път вече да не са младежи :D

Иначе доста има от KPMG ще ни съди, Оманци - макар, че ако има кражби лично ме съмянва да налеят милярди, КредиАгрикол Франция не иска се споменава се свързва името и с клона, който е на КТБ. Правителството и парламента си го игаят немци в тила, все хубави работи - още един ден добър ден за нашата псевдо демокрация!

а) скука

Ако са му обещали някоя харна службичка,що пък да не се натяга момчето.Честно казано,ако на мястото на "Калинките" бяха Бърни и Блеки,и други като тях,нямаше да е чак толкова зле положението ;)

От: От: Корпоративна търговска банка и атаката срещу нея

Ако са му обещали някоя харна службичка,що пък да не се натяга момчето.Честно казано,ако на мястото на "Калинките" бяха Бърни и Блеки,и други като тях,нямаше да е чак толкова зле положението ;)

Фльорцан мен пак какво ме намесваш към ГЕРБ? Щото не ме кефи БСП/ДПС ли?

От: От: Корпоративна търговска банка и атаката срещу нея

Не не,ти си от МГЕРБ!

А добре, още един с мозъчна дейност на амеба!

Кай - то забавно си пишеш в политически теми с хора с леви русофилски идеологии, за жалост би било още по забавно, ако можеха изпозлват гънките в мозъка си за повече дейности от това да им държи ушите ...

Лъжишшшшш, само ги защищаваш :p

Лъжишшшшш, само ги защищаваш :p

Ако думаш днес къде си ги видял, че ги защитавам ти пращам синьо джони на адрес, който посочиш - да искам ли обратното в замяна, ако не посочиш къде съм писал днес, че ги защитавам?

Ако думаш днес къде си ги видял, че ги защитавам ти пращам синьо джони на адрес, който посочиш - да искам ли обратното в замяна, ако не посочиш къде съм писал днес, че ги защитавам?
Един мач не означава цяло първенство ;)
Само се молете вие-защитниците,да не попаднете под ударите на гробарите,че те скрупули нямат,ще ви лишат каквото могат,че и в кауша ще ви натикат...

Само от днешното ти "творчество" се вижда как обиждаш постоянно други потребители на форума, като ги наричаш амеби и хора без мисловна дейност. Смешното е, че почти всяко второ твое изречение е със смешни правописни грешки, а същевременно твърдиш, че много четеш. Ако това беше истина нямаше да пишеш като петокласник. Като гледам почти си паднал до нивото на изгорелия бушон.

Един мач не означава цяло първенство ;)
Само се молете вие-защитниците,да не попаднете под ударите на гробарите,че те скрупули нямат,ще ви лишат каквото могат,че и в кауша ще ви натикат...

От името на унито ли говориш?

А аз вяра на системата нямам и отделям времето си да съм колкото може по далече от нея и да защитя това, което имаме!

Владко, само ГЕРБ ли нямат скрупули? Сега да не считаш, че ги защитавам? Просто ми е чудно само те ли са или да се моля и за други да не са на власт?

Последно редактирано:

Само от днешното ти "творчество" се вижда как обиждаш постоянно други потребители на форума, като ги наричаш амеби и хора без мисловна дейност. Смешното е, че почти всяко второ твое изречение е със смешни правописни грешки, а същевременно твърдиш, че много четеш. Ако това беше истина нямаше да пишеш като петокласник. Като гледам почти си паднал до нивото на изгорелия бушон.

Тест, виждам че няма постъпиш мъжки - явно има защо! Стига си мазал вчерашното си поведение, че е смешно - писал съм го до един потребител, не слагай множествено число. А за другото, може се върнеш няколко странници и да видиш, как открито принизи всички, а това което съм писал е до един човек от темата, който си позволява от време на време волности и после бяга по тъча стил абе то няма нищо е съвсем различно нещо! А съм му обеснявал милион пъти едно и също нещо и пак не зацепва - аз ли съм виновен, ако пак продължи?! Щом не може се аргументира в редица теми, в който открито говори глупости по мой адрес/както и редица други глупости, какво трябва ми е отношението? Позволявал съм си такова поведение само към 2-ма от целият форум! За разлика пак от теб!

П.С. Поне образова ли се по темата или ще паднеш ниско и ще се хванеш за единственото, което можеш няколко ми грешки - писани в неформална обстановка?

Последно редактирано:

А, може да си пийнем, аз против нямам, но ще спорим много, щото нали знаеш, че аз не мога да ги дишам тез.

А, може да си пийнем, аз против нямам, но ще спорим много, щото нали знаеш, че аз не мога да ги дишам тез.

Както си мислих, няма къде да посочиш :) а иначе за пиене ще му дойде времето :)

Да знам, че не ги понасяш, на места малко си фанатизирал - аз преди няколко страници ти писах, какво трябва правим но май не го видя. Но мисълта ми е тази, че ГЕРБ не са само единствените и искам да насоча вниманеито към останалите от власт имащото статукво - но то какво излиза ...

А, що да няма къде бе братле, аз не съм крил пред никой де се намирам :)
Както си мислих, няма къде да посочиш :) а иначе за пиене ще му дойде времето :)

Да знам, че не ги понасяш, на места малко си фанатизирал - аз преди няколко страници ти писах, какво трябва правим но май не го видя. Но мисълта ми е тази, че ГЕРБ не са само единствените и искам да насоча вниманеито към останалите от власт имащото статукво - но то какво излиза ...

Нито един от защитниците на правителството , дето толкова яростно говорят против Бойко не ми обясни , защо след като БКП=Герб , винаги по-времето на БКП фалират банки и спират еврофондове ?

Уни, не визирах адреса :) малко двусмислено се получи - смисъла бе свързан с тезата, че ги защитавам - както и да е.

Някой да има инфо около КТБ и/или БНБ - особено какво е отношението на Искров към иска на KPMG.

Те първа отново ще видим панираните физиономи в БНБ както от миналият месец!

Поне образова ли се по темата или ще паднеш ниско и ще се хванеш за единственото, което можеш няколко ми грешки - писани в неформална обстановка?
Смешно е неграмотен човек да ми казва, че имам нужда да се образовам. Няма нищо лошо човек да е неграмотен, но когато едновременно с това постоянно се хвали колко много бил чел и обижда други потребители на амеби, няма как да бъде взет на сериозно. Разбира се, че обстановката във форума е неформална и никога не съм се заяждал на тази тема, но такава потресаваща наглост като твоята няма как да бъде подмината.

И какво ми е било поведението вчера? Споделих си мнението за някаква копирана публикация от Фейсбук и ти подскочи като ощипан, все едно лично си я писал и съм те засегнал.

Уни, не визирах адреса :) малко двусмислено се получи - смисъла бе свързан с тезата, че ги защитавам - както и да е.

Някой да има инфо около КТБ и/или БНБ - особено какво е отношението на Искров към иска на KPMG.

Те първа отново ще видим панираните физиономи в БНБ както от миналият месец!

Овчев и Цацата в затвора за изпълняване на поръчков рекет от Пеевски свинята.

Горе