Корпоративна търговска банка и атаката срещу нея

От: Корпоративна търговска банка и атаката срещу нея

Хаха това с Веждичката кърти, но е и показателно за размиване на стимулите! Не може да си мислиш влагам 2 милиона на 8.5% лихва и така ще си сфиркам и да не очакваш, че има риск! Поне да беше ги разпределил в няколко банки, да бе поне купил имоти/земи или каквото и да е, без значение БГ или в чужбина, но да намали този риск! Показателно е, е че като цяло политиците са мислили абе ще я спасим затова дай да слагаме там, както е показателно че си има закон до 100к, както е показателно че ако ще я спасят освен че ще узаконят схемите, но ще покажат пословично безхаберие потъпкване на закона всички с една цел малка политическа облага!
Хора с размити стимули, вземащи ирационално решение слепи към риска или просто от безхаберие, трябва си носят сами последиците - това ще е златен урок за тях. Да кофти е да си бачкал примерно като Рашидов цял живот, но алчността е взела голям превес над страха и рационалността му - колкото да му съчувства някой, трябва да си научи урока по болезненият начин - това е силата на фалита/загубата показва ти в чиста форма къде са ти грешките, а при него са на емоционално ниво все пак 8.5+ лихва, само за няколко подписа си е чудесно - някой трябва го е посъветвал за рисковете, а те са големи. Когато емоциите се включат, контрола е загубен - и това е валидно за всеки пък бил, той и най-добрият финансист или инвеститор, какво да говорим за тези без финансово образование или пък с ниската фин. грамотност - за жалост това е бич на масата българи, който трябва да бъде решен!

Да кофти е да си бачкал примерно като Рашидов цял живот, но

400 000 за статуетка на бюрото в Първановия кабинет е добро бачкане. :D

Веждито отдавна е в схемите.

400 000 за статуетка на бюрото в Първановия кабинет е добро бачкане. :D

Веждито отдавна е в схемите.

Абе докато почнат схемите си е бачкал - това ми бе мисълта! А и схемите и тях ги вкараваме, все пак си мислят за достоен труд :)

Ей от тази са парите, той за туй няма да си ги вземе :lol:
attachment.php

Абе докато почнат схемите си е бачкал - това ми бе мисълта! А и схемите и тях ги вкараваме, все пак си мислят за достоен труд :)

Прикачени файлове

• 10527536_1521896508026183_2635339685278918297_n.jpg
    10527536_1521896508026183_2635339685278918297_n.jpg
    58.6 KB · Преглеждания: 38

ХА ха ха,Гай Тиквуний :lol::lol::lol:

Гей Тиквуний е по-точното определение в неговия случай, въпреки всичките му фенки на менопазуална възраст.:)
Па, като гледам и момченцата тук с какъв възторг го величаят - на плътски мераци миришат нещата...

Ама шпека, даже и за кренвирш ни става :( :lol:
Гей Тиквуний е по-точното определение в неговия случай, въпреки всичките му фенки на менопазуална възраст.:)
Па, като гледам и момченцата тук с какъв възторг го величаят - на плътски мераци миришат нещата...

Ама шпека, даже и за кренвирш ни става :( :lol:

Бейби морковче, бих казАла - тва обяснява комплексарщината на тиквоча.

А, веждичката , ако свали длетото, може и да щтръкне знае ли чиляк, ама току виж казановата притичал до него и става лошо. :(

в древна гърция голямата шпека е срамно нещо - малката е обществено приемлива. затуй на всички древногръцки статуи и фрески шпеките са манинки :)

в древна гърция голямата шпека е срамно нещо - малката е обществено приемлива. затуй на всички древногръцки статуи и фрески шпеките са манинки :)

Ма туй гръцка статуя ли е? На мен на флорентинската школа ми замяза, ма аз съм лаик..:rolleyes:
Егати от какви неща са се срамували хората в древността - о'времена - о'нрави...:)

Ма туй гръцка статуя ли е? На мен на флорентинската школа ми замяза, ма аз съм лаик..:rolleyes:
Егати от какви неща са се срамували хората в древността - о'времена - о'нрави...:)

хич не си лаик :) съвсем си права - не е гръцка - това е давид на микеланджело, но през ренесанса е същото - малки шпекове. идеята иде от древна гърция

Ти за умен и образован ли се мислиш? За това ли мелкаш ягоди в Англия :lol:

Мисля се да. Щом работя за Делл, Майкрософт и Нокиа като ИТ , а ти ринеш тор на село , кой е по-образован ? Ягодите си ги купувам от магазина опаковани.

хич не си лаик :) съвсем си права - не е гръцка - това е давид на микеланджело, но през ренесанса е същото - малки шпекове. идеята иде от древна гърция

Да, в древна гърция на почит е била мъжката любов и явно с цел да не плашат малките момченца така минималистично са изобразявали колбасите.:) Мъжката любов и тук се забелязва, само не знаем Бърни дали е фен на стандартите в производството на колбаси.

Да, в древна гърция на почит е била мъжката любов и явно с цел да не плашат малките момченца така минималистично са изобразявали колбасите.:) Мъжката любов и тук се забелязва, само не знаем Бърни дали е фен на стандартите в производството на колбаси.
1Zj9ixk.png

Бърни, ти кОпай - ние сме я намерили ! Само да не прецакаш на боце метрото, че после няма за какво да го хвалите.:wink:

Бърни, ти кОпай - ние сме я намерили ! Само да не прецакаш на боце метрото, че после няма за какво да го хвалите.:wink:
Когато нямаш чувство за хумор не е много умно да се правиш на забавна. Сряда чакаме оставка на Орехчо и да свършва тая агония.
БСП мисля постави рекорд по най-кратък мандат ? И все пак за такъв кратък период - колко много свинщини :(

Когато нямаш чувство за хумор не е много умно да се правиш на забавна. Сряда чакаме оставка на Орехчо и да свършва тая агония.
БСП мисля постави рекорд по най-кратък мандат ? И все пак за такъв кратък период - колко много свинщини :(

Ти пък съвсем нямаш чувство за хумор, ма ти идва отръки да разсмиваш аудиторията с глупостите, които дрънкаш и с това, че си вярваш. Да си ходи Орехчо - аз съм ''за'', но ако мислиш, че ще го смени тиквичко много се лъжеш - толкова много, че чак си забавен - по един тъжен начин, разбира се.:)

Ти пък съвсем нямаш чувство за хумор, ма ти идва отръки да разсмиваш аудиторията с глупостите, които дрънкаш и с това, че си вярваш. Да си ходи Орехчо - аз съм ''за'', но ако мислиш, че ще го смени тиквичко много се лъжеш - толкова много, че чак си забавен - по един тъжен начин, разбира се.:)
Защо да не ти банкрутира пак бизнесчето и да рониш крокодилски сълзи ? Когато разсмиваш някого , независимо с глупости или умности , значи си забавен. Ти от друга страна се мъчиш да пускаш смешки , пък не може да провокираш дори усмивка.
Тъй като си толкова убедена , че Бойко е мразен от целия български народ , готова ли си да се обзаложим на пари , че Герб ще спечелят изборите ?

Защо да не ти банкрутира пак бизнесчето и да рониш крокодилски сълзи ? Когато разсмиваш някого , независимо с глупости или умности , значи си забавен. Ти от друга страна се мъчиш да пускаш смешки , пък не може да провокираш дори усмивка.
Тъй като си толкова убедена , че Бойко е мразен от целия български народ , готова ли си да се обзаложим на пари , че Герб ще спечелят изборите ?

Сори - побързах да те похваля и сгреших. Тоя път не ти се получи да си смешен, а само до жалка картинка успя да го докараш. Ако бях жестока щях да ти се посмея, но не обичам да се присмивам на жалките картинки.
Не твърдя, че всички мразят тиквата, напротив - идиотите и тъпанарите в тая държава са много, но няма да го докара до власт - трябва да се примириш с тоя факт.

Горе