Коя ви е любимата марка бира?

Коя ви е любимата марка бира?

• Каменица

Votes: 23 11.6%
  • Ариана

• Загорка

Votes: 43 21.6%
  • Хайникен

Votes: 16 8.0%
  • Стела Артоа

Votes: 30 15.1%
  • Пиринско

• Болярка

Votes: 1 0.5%
  • Старопрамен

Votes: 28 14.1%
  • Столично

Votes: 13 6.5%
  • Туборг

Votes: 15 7.5%
  • Корона

Votes: 6 3.0%
  • Бекс

Votes: 15 7.5%
  • Карлберг

Votes: 6 3.0%
  • Шуменско

Votes: 35 17.6%
  • Друга (коя?)

Votes: 31 15.6%
  • Бургаско

Votes: 0 0.0%

• Общо гласове
    199
От: Коя ви е любимата марка бира?

Аз си харесвам Пиринско, по-лекичка е, малко водничка, но си ми е добре. :)

От: Коя ви е любимата марка бира?

Голямата бира е най-добрата бира!

Ако трябва да съм по-изчерпателен, то ще направя една малка класация на любимите ми бири:

1. StaroBrno - наливна или бутилирана
2. Budweiser Budvar
3. Radeberger
4. Staropramen - внос
5. Carlsberg

От българските пия само Пиринско, макар че Загорка Ретро не лоша...

Преди години бях голям фен на наливната Леденика, но за съжаление всичко се прецака там.

Точно това се чудех на някои, които са заклети фенове на Каменицата. Или Ариана. Виждал съм хора, които като отидем да речем в Халбите или друга голяма бирена кръчма, пак да си взимат една от споменатите, при положение, че има къде къде по-добри бири и определен не са бг бъркочите. Но явно и те не им се рискува да попаднат на нещо, което няма да допият. И все пак, не вярвам да има по-смотана на Арианата от чуждестранните бири, но и то пък е и до вкус. ;)

Budweiser на първо място без да се замисля.
Кака Stela също става, ако е истинската белгийска бира.
Amstel-a също е хубава бира.
Argus El Bravos - бирата с текила на LIDL не е лоша.
Бекса също ставаше до преди да започнат да го правят в България. Сегашния ключ е ОТВРАТИТЕЛЕН.
От българските само разреденото Пиринско не обичам. Другите стават. Загорка по принцип правят гадна бира, ама Ретро-то го уцелиха.

Най-любимата бира е Старопрамен гранат, но тази която се вари в Чехия. Нашенският вариант го докараха само на цвят. По принцип чешката бира ми е най на сърце.

ех къде е едно временното светло пиво чиято годност беше 3 дена.
Е ако ще гласуваме моля напишете всички български бири щото Стан няма да може да гласува

Приемат ли се различни мнения? :)
Любимата ми марка бира е фреш от портокал. Без майтап, въобще не разбирам кое прави бирата толкова желана напитка, за мен е просто горчива вода. Мога да я пия, взимам си всеки път с идеята че "Ей сега, този път вече ще ми хареса", и то предимно чужди и по-скъпи марки... и си остава просто горчива вода :eek: Даже взе вече да не ми действа приспивателно, а вместо това газировката ме задавя и започвам да хълцам :confused: Много рядко се случва бира да ми "влиза" добре. Леко прокиснала бозичка винаги би ме зарадвала повече :rolleyes:

Най - хубавата бира е на плажа голяма наливна, когато си забравил да си вземеш вода. Никога не ми е била толкова вкусна.

ПС Грехота е да дадеш повече пари за вода.

Столично Вайс според мен е добра бира за любителите на мътната бира. Като цяло да живее нефилтрираната бира!

Любимата ми светла бира е Карлсберг, а тъмна - Столично. Харесвам много марки бира, но просто тези двете ми допадат най-много.

Отдавна не съм писал в темата, а може би, когато съм писал не съм пиел бира (6 години карах без никакъв алкохол), но сега съм back in the game от миналата година и ще изкажа моите предпочитания макар и да не пия бира толкова често.

Любимата ми бира е Корона, когато съм в чужбина. Направило ми е впечатление, че където и да съм по света Короната си е хубава навсякъде, няма слабо, най-яката биричка.

Като съм си в БГ Загорка Ретро ми допада най-много.

Горе