А бе то всички това харесваме. Сега им дойде и сезона и направо не знам.аз най обичам хубавата бира
Откога Каменица-та се води бира :lol:Ще ги класирам така: Гинес, Старопрамен, Шуменско, Каменица и Туборг. Имам афинитет към тъмната бира, някакъв вид сантимент прихванат у ирландско преди време.
... Откога Каменица-та се води бира ...
:roll:...
най-добра винаги е наливаната бира...
А бе да ти кажа честно последно време не съм видял хора около мен да са големи фенове, но дано да се лъжа. За промяна на съдържанието нищо не мога да кажа. На мен тази бира, от едно време, ми беше много спиртна и не съм и фен. В момента е силна жега и си пия точно определени марки бири. Хубавото е, че където и да отида винаги имат една от тях.Абе колеги, аз ли изперквам или Загорката в тея новите кенчета и бутилки ми изглежда по слаба и с леко променен вкус ?
А бе да ти кажа честно последно време не съм видял хора около мен да са големи фенове, но дано да се лъжа. За промяна на съдържанието нищо не мога да кажа. На мен тази бира, от едно време, ми беше много спиртна и не съм и фен. В момента е силна жега и си пия точно определени марки бири. Хубавото е, че където и да отида винаги имат една от тях.