Коя eCommerce / Shopping Cart платформа използвате?

Коя eCommerce / Shopping Cart платформа използвате?

• Общо гласове
    106
Аз използвам Merchant pro за всички проекти в цялата фирма. Много възможности има, бърза поддръжка на български.. Няма невъзможни неща с тази платформа. Всичките ми проекти са под един профил. Супер е.
До тук добре, как се справя иначе с някои къстам неща, най-вече изисквани от SEO специалисти. Интеграциите ясно, дизайните също, скоростта на магазина при големи обеми трафик и съдържание. Последното ми е малко мътно.

Ми... нещата са много и са комплекси, но като цяло - плащаш си за абсолютно всичко, много функционалности, които са стандартни и елементари, за да ги имаш, трябва да си купиш приложение, дори еднократно да е, трябва за година да го вземеш.

Скъпи са им вече пакетите, вдигат ги без да питат, директно звънят и казват - няма да можете да си ползвате услугите, ако не вдигнете пакета.

Съпорта им не е силна страна, ако изключим нашия съпорт, който не винаги отговаря бързо, но когато го прави помага винаги.

Това е поправимо. Аз не бих се доверил на тази платформа. А последните години много реват от нея. Не съм я ползвал, не смятам, и определено виждам по-добрата алтернатива в лицето на Shopify.

Твоите болежки какви са, ако не тайна. Събирам аргументи, защото постоянно ми я пробутват по митингите, че я водят и премиум SaaS, като се стигне до такъв вид дискусия.

На едно ниво, ако не и по-зле, са ми заедно с гомбашоп, шопико, съмъркарт (или там както е новото име, seliton май). Ако някой има отзиви за най-новото на пазара - Sellavi, ще е добре.
минусите на CloudCart са много , но основния е , че са филтрирали всички VPN и не може да влязат в сайтовете им. Нормално много хора вече по една или друга причина ползват VPN и не е нормално да те филтрират. Така собствениците на магазини губят аудитория.

Горе