От днес - Китаеца ми върна парите и изпрати отново продукта. Дано не му трябват 2 капака за телефон на "крадеца" и да пусне поне втория.На мен са ми "изчезвали" пратки от САЩ и UK Не е изолиран случай само за китайските пратки. Траквам ги и стигнат ли БГ, хоп - изчезват някак... А още по-странното е, че не бяха и нещо особено, поне за обикновения човек не са нещо супер яко и скъпо - книги, колкото и смешно да звучи.
От днес - Китаеца ми върна парите и изпрати отново продукта. Дано не му трябват 2 капака за телефон на "крадеца" и да пусне поне втория.
И всичко е 25-30 долара общо и полицията няма да ми обърне внимание. Пък и сега са на протест....Ааа не се знае, може на гаджето, на роднина някой да иска да "вземе"
Мани, шегата настрана - това няма да се промени и след 50 години, масово държавните чиновници са си такива...
Просто са немарливи и ги губят според мен в пощите са събрани от кол и въже, веднъж една от пощальоните където ми приемаше пратките така вонеше на пот, че ми се насълзиха очите на гишето, а за колежките и вътре не знам, ще кажете, че няма връзка, ама според мен има връзка с немарливостта
И всичко е 25-30 долара общо и полицията няма да ми обърне внимание. Пък и сега са на протест....
Досега поне 10-на дребни пратки са ми "изчезвали" и винаги китаеца ми е връщал парите.
Почвам да си мисля, че някой в БГ пощи ги краде тея пратки. НА вас случвало ли се е?
Пълен шит е тази услуга.
Каква е логиката за продукт с цена 5$ да дам 20$ за доставка?Така е при монополец на БГ пощи - хубавото е че и той ще свърши.
Иначе ако всичко искате да е ок си има DHL на врата ви се носи всичко.
Защо я ползваш тогава?